• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par reģionālo stipendiju atbalsta programmu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2002., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58244

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sabiedriskās diplomātijas lomu

Vēl šajā numurā

29.01.2002., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par reģionālo stipendiju atbalsta programmu

Reģionālās stipendiju programmas ietvaros tiek atbalstīti bakalaura studiju, maģistratūras un doktorantūras studenti, kuri dzīvo Viduseiropas un Austrumeiropas, kā arī bijušās Padomju Savienības valstīs, bet mācās ārpus savas valsts kādā no minēto reģionu universitātēm. Programmas mērķis ir veicināt dažādu kultūru studentu savstarpējās sapratnes veidošanos akadēmiskā līmenī.

Dalībai programmā var pieteikties studenti, kuri studē sociālās un humanitārās zinātnes, kā arī vizuālo un izpildītājmākslu kādā no minēto reģionu universitātēm. Prioritāte ir to studentu atbalstam, kuru izvēlēto nozari nav iespējams apgūt valstī, no kurienes viņi ir nākuši.

Stipendijas tiek piešķirtas 1000 – 5000 ASV dolāru vērtībā, tomēr obligāts priekšnosacījums ir līdzfinansējuma garantijas. Pretendentiem perfekti jāpārvalda valoda, kurā notiek studijas izvēlētajā universitātē.

Dokumentu iesniegšanas termiņš — 12. aprīlis.

Pieteikuma anketas un informāciju par programmām var saņemt Sorosa fonda – Latvija mājaslapā www.sfl.lv vai Valodu mācību centra Izglītības informācijas centrā Smilšu ielā 1/3, Rīgā, 3.stāvā.

 

Sorosa fonds – Latvija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!