• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par asins un audu donoriem Latvijas Republikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.05.1993., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57046-par-asins-un-audu-donoriem-latvijas-republika

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kārtība, kādā iemaksājama un atmaksājama drošības nauda, ievedot Latvijas Republikā uz laiku, tajā skaitā tranzītkravu pārvadājumos un konsignācijas darījumos, atsevišķas preču grupas

Vēl šajā numurā

04.05.1993., Nr. 20

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru Padome

Veids: lēmums

Numurs: 221

Pieņemts: 29.04.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 221

Par asins un audu donoriem Latvijas Republikā

Saskaņā ar Latvijas Republikas 1992. gada 15. decembra likumu «Par miruša cilvēka ķermeņa aizsardzību un cilvēka audu un orgānu izmantošanu medicīnā» Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Noteikt, ka Labklājības ministrijai ir tiesības no valsts budžetā asins un audu sagatavošanai paredzētajiem asignējumiem piešķirt donoriem materiālo palīdzību veselības uzlabošanai.

2. Uzdot Labklājības ministrijai līdz 1993. gada 10. maijam izstrādāt un apstiprināt kārtību, kādā donoriem piešķirama materiālā Palīdzība.

3. Ieteikt:

3.1. vietējam pašvaldībām, uzņēmumu, iestāžu un organizāciju vadītājiem savas kompetences ietvaros noteikt asins donoriem sociālus uti citus atvieglojumus, lai veicinātu asins donoru kustību;

3.2. augstāko mācību iestāžu rektoriem un vidējo speciālo mācību iestāžu direktoriem kopīgi ar studentu pašpārvaldes institūcijām sniegt studentiem — asins donoriem — materiālo palīdzību no līdzekļiem, kas ietaupīti pēc šo iestāžu uzturēšanas izdevumu tāmes.

4. Ar 1993. gada 1. maiju atzīt par spēku zaudējušu Latvijas Republikas Ministru Padomes 1992. gada 25. marta lēmumu Nr. 103 «Par asins donoriem Latvijas Republikā» (Ziņotājs, 1992, 20).

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I. GODMANIS

Latvijas Republikas labklājības ministrs T. ENIŅS

Rīgā 1993. gada 29. aprīlī

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!