• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2001., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56193

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā

Vēl šajā numurā

06.12.2001., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

2001. gada 26. novembra sēde

1. Sēdē izskatīja 14 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2001. gada 29. novembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2001. gada 29. novembrī pulksten 17.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 26. novembra līdz 2. decembrim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Dzīvokļa jautājumu apakškomisijas sastāvu.

6. Prezidijs nolēma nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai izskatīšanai Ministru kabineta sēdē akceptēto lēmumprojektu “Par valsts meža zemesgabala nodošanu Valmieras rajona Dikļu pagasta pašvaldības īpašumā”.

7. Prezidijs nolēma nodot Aizsardzības un iekšlietu komisijai un Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai Ministru kabineta iesniegto informāciju par izsniegtajām un anulētajām uzturēšanās atļaujām un izbraukšanas rīkojumiem.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi EDSO Parlamentārās asamblejas delegācijas vizītei 2001. gada 6. decembrī.

9. Prezidijs nolēma atbalstīt ārlietu ministra I.Bērziņa iesniegumu par iespēju Saeimas deputātei H.Demakovai piedalīties vizītē Vašingtonā šā gada 5.–13. decembrī. Prezidijs nolēma attaisnot deputātes H.Demakovas kavējumu minētajā laikā.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja E.Inkēna rīkotajām pusdienām par godu Beļģijas parlamenta Ārlietu komisijas priekšsēdētājam P.Ševaljē 2001. gada 28. novembrī.

11. Apstiprināja izdevumu tāmi starptautiskajam semināram “Gruzijas un Latvijas dialogs: demokrātiskas valsts attīstība un integrācija Eiropā” 2001. gada 29. un 30. novembrī.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S.Dreimanei, delegācijas loceklim R.Labanovskim un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam laikā no 2001. gada 1. decembra līdz 6. decembrim uz Parīzi (Francija);

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam laikā no 2001. gada 10. decembra līdz 15. decembrim uz Parīzi (Francija);

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklim I.Burvim, delegācijas sekretārei I.Sticenko un Saeimas autobāzes šoferim J.Bricim 2001. gada 30. novembrī uz Tallinu (Igaunija);

4) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam laikā no 2001. gada 12. decembra līdz 14. decembrim uz Romu (Itālija);

5) Starpparlamentu attiecību biroja konsultantiem S.Bērziņai, M.Olekšam un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultantam G.Pekam laikā no 2001. gada 2. decembra līdz 7. decembrim uz Stokholmu (Zviedrija);

6) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem, Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei B.Straumei, Saeimas deputātiem V.Ģīlim, E.Baldzēnam, J.Plineram, Saeimas kancelejas direktora vietniekam G.Beņķim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R.Plēsumam, Stenogrammu nodaļas tulkam G.Caunei un Protokola nodaļas konsultantei Z.Rukmanei oficiālā vizītē uz Izraēlu no 2001. gada 1. decembra līdz 5. decembrim.

13. Prezidijs nolēma atlikt uz divām nedēļām jautājuma izskatīšanu par komandējuma apstiprināšanu Saeimas deputātiem J.Plineram un B.Cilevičam laikā no 2002. gada 5. janvāra līdz 10. janvārim uz Jeruzalemi (Izraēla).

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputāta P.Apiņa komandējumu uz Bonnu (Vācija) 2001. gada 22. un 23. novembrī.

15. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa I.Solovjova komandējumu uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis) no 2001. gada 1. decembra līdz 5. decembrim.

16. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) informāciju par Saeimas priekšsēdētāja J.Straumes vadītās delegācijas vizīti Zviedrijā šā gada 16. un 17. novembrī;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu pārskatu par komandējumu uz Kopenhāgenu (Dānija) šā gada 28.–31. oktobrī.

17. Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas Prezidija un Frakciju padomes sēdi 29. novembrī pulksten 10.30.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

2001. gada 29. novembra sēde

1. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem, Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei B.Straumei, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R.Plēsumam un Stenogrammu nodaļas tulkam G.Caunei laikā no 2001. gada 5. decembra līdz 7. decembrim uz Briseli (Beļģija);

2) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem, Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei B.Straumei un Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R.Plēsumam laikā no 2001. gada 7. decembra līdz 9. decembrim uz Milānu (Itālija).

2. Atlika jautājuma izskatīšanu par komandējuma apstiprināšanu Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklim M.Emsiņam laikā no 2001. gada 12. decembra līdz 15. decembrim uz Parīzi (Francija).

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!