• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Viļņas desmitnieka ārlietu ministru tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2001., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56188

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrijas rīkojums Nr.289

Par grozījumiem Labklājības ministrijas 1999.gada 17. februāra rīkojumā Nr. 36 "Par kompensējamo zāļu saraksta izveidošanu"

Vēl šajā numurā

05.12.2001., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Viļņas desmitnieka ārlietu ministru tikšanos

Vakar, 4.decembrī, EDSO Ministru padomes ietvaros notika Viļņas desmitnieka ārlietu ministru tikšanās, kurā piedalījās Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš. Uz tikšanos bija uzaicināts arī Polijas ārlietu ministrs.

Tikšanās laikā ministri pārrunāja dienaskārtību un apsprieda NATO kandidātvalstīm risināmos jautājumus, gatavojoties Prāgas sammitam nākamā gada novembrī. Sarunas dalībnieki ar gandarījumu atzīmēja, ka kandidātvalstis ir sasniegušas ievērojamu progresu virzībā uz NATO un jau šobrīd diskutē par konkrētiem uzdevumiem, kas tām īstenojami kā nākamajām alianses dalībvalstīm.

Ārlietu ministri atzīmēja pieaugošo kopējo pozitīvo attieksmi pret NATO paplašināšanās procesu un pauda viedokli, ka Prāgas sammitā uzaicināto valstu grupai jābūt iespējami plašai.

Sarunā I. Bērziņš vēlreiz uzsvēra, ka Latvija atzinīgi vērtē NATO un Krievijas tuvināšanos, kas veicinās reģionālo stabilitāti un būs izdevīga visām valstīm.

 

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!