• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Psihiatrijas centra vadības maiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2001., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55871

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par starptautiskajām autopārvadājumu atļaujām

Vēl šajā numurā

23.11.2001., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Psihiatrijas centra vadības maiņu

Ar 22. novembri no BO VSIA “Psihiatrijas centrs” valdes priekšsēdētājas amata pēc pašas vēlēšanās tiek atbrīvota Solita Udrasa un par amata pienākumu pagaidu izpildītāju iecelts pašreizējais priekšsēdētājas vietnieks Jānis Buģins.

Tajā pašā laikā Psihiatrijas centra pilnvarnieki, izvērtējot iestādes darbību, pieņēma lēmumu veikt papildu pārbaudi. Revīzijas rezultātā konstatēti vairāki statūtu un valsts pasūtījuma pārkāpumi.

Par revīzijas akta nodošanu prokuratūrai pilnvarnieki lems kārtējā pilnvarnieku sanāksmē, kas notiks nākamnedēļ. Pašlaik pilnvarnieki apkopo visu nepieciešamo dokumentāciju.

Pēc labklājības ministra teiktā, valdes priekšsēdētājas atbrīvošana no darba nenozīmē atbrīvošanu no atbildības par pārkāpumiem. To, vai valdes priekšsēdētāja ir jāsauc pie atbildības vai ne, var izlemt tikai prokuratūra. Ministrijai svarīgākais uzdevums ir nodrošināt Psihiatrijas centra tālāku darbību.

 

Inga Priževaite, labklājības  ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!