• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas un Vācijas dialogu zinātnē un politikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2001., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55371

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas eiroobligācijām Eiropas finansēs

Vēl šajā numurā

07.11.2001., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas un Vācijas dialogu zinātnē un politikā

No 2. līdz 4.novembrim Berlīnē notika “1. Baltijas un Vācijas dialogs”, kuru rīko zinātniski politiskais fonds “Wissenschaft und Politik” (“Zinātne un politika”) sadarbībā ar Frīdriha Eberta fondu. Šī gada tikšanās programmā ir ekspertu diskusijas par drošības politiku, NATO paplašināšanās politiski stratēģiskajiem un militārajiem aspektiem, kā arī par Eiropas Savienības paplašināšanās procesu. Pirmajā šāda veida Baltijas un Vācijas dialogā no Latvijas puses piedalās Ārpolitikas institūta direktors Atis Lejiņš, Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Jānis Sārts, Ārlietu ministrijas Drošības politikas departamenta direktors Nils Jansons, LATO valdes loceklis Grigorijs Krupņikovs, kā arī vēstnieks Andris Teikmanis un Latvijas vēstniecības Berlīnē pārstāvji.

Paredzēts, ka “Vācijas un Baltijas dialogi” turpmāk notiks katru gadu. Fonds “Zinātne un politika” pilnībā tiek finansēts no federālās valdības budžeta, tas darbojas arī kā valdības konsultants. Fonda padomē pārstāvēti visu partiju pārstāvji, Bundestāgs, federālās ministrijas, Federālā kanclera kanceleja, Vācijas saimnieciskās un akadēmiskās aprindas. Tajā darbojas ap 50 zinātnieku un 10 darba grupas.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!