• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 31. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2001., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

30.10.2001., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 31. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 20. un 27. septembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 5. oktobrī, un vairāk nekā divdesmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 18. līdz 26. septembrim. Saeima izdarījusi grozījumus Latvijas Republikas valsts robežas likumā, Robežsardzes likumā, Nacionālo bruņoto spēku likumā, Izglītības likumā un likumā “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem”. Visi šie grozījumi jau stājušies spēkā.

Grozījumi izdarīti vairākos agrāk izdotajos valdības tiesību aktos. Piemēram, “Likuma “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” normu piemērošanas noteikumos” un noteikumos “Aizsargjoslu ap kapsētām noteikšanas metodika”. Jaunajiem noteikumiem par likuma “Par Latvijas valsts karogu” piemērošanu ir pieci pielikumi. Tajos norādīts, kādā kārtībā liekami Latvijas un citu valstu vai starptautisku organizāciju karogi pie ēkas fasādes, iekštelpās vai karogu līnijā. Dabas lieguma “Zvārde” aizsardzības un izmantošanas noteikumiem ir divi pielikumi ar teritorijas shēmu un iedalījumu funkcionālajās zonās: stingrā režīma un regulējamā režīma zonā. Apsardzes darbības licencēšanas noteikumiem ir četri pielikumi ar veidlapu paraugiem. Noteikumi par bibliotēku darbībai nepieciešamā finansējuma normatīviem stāsies spēkā ar 2006. gada 1. janvāri. Ministru kabinets apstiprinājis un grozījis vairāku institūciju nolikumus: Garīgo lietu pārvaldes, Militārā dienesta iesaukšanas centra u.c.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!