• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 23. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.10.2001., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai spriestu par demokrātiju un tās daudzveidīgo dabu

Vēl šajā numurā

25.10.2001., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 23. oktobra sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums - “LV” Nr.152, 24.10.2001.

Pieņemta instrukcija “Ierēdņu un valsts pārvaldes iestāžu darbinieku amatu novērtēšanas un amatu kvalifikācijas kategoriju noteikšanas kārtība”. Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariātam uzdots precizēt instrukcijas projektu, paredzot, ka darbinieku pienākumu apraksti nav jāsaskaņo ar Valsts civildienesta pārvaldi, un iesniegt precizēto instrukcijas projektu Valsts kancelejā. Valsts pārvaldes iestādēm uzdots līdz 2002.gada 1.martam izvērtēt amatus un noteikt amatiem atbilstošas kvalifikācijas kategorijas saskaņā ar pieņemto instrukciju. Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariātam (Valsts civildienesta pārvaldei) uzdots līdz 2002. gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā informāciju par ierēdņu amatu kvalifikācijas kategoriju izvērtēšanu valsts pārvaldes iestādēs. Finansu ministrijai uzdots izvērtēt un Ministru kabineta noteikumu projektā par vienoto darba samaksas sistēmu ierēdņiem un valsts pārvaldes iestāžu darbiniekiem, kas jāizstrādā saskaņā ar Ministru kabineta 2001.gada 2.janvāra protokollēmumu, atsevišķiem amatiem, kuru pienākumu veikšanai nepieciešamas specifiskas zināšanas, noteikt koeficientu, kas tiek piemērots, nosakot mēnešalgu atbilstoši amata kvalifikācijas kategorijai, lai nodrošinātu mēnešalgas atbilstību privātā sektora vidējai mēnešalgai.

Pieņemta zināšanai informācija par Eiropas Savienības PHARE 2000.gada programmas “Ekonomiskā un sociālā kohēzija” speciālajām vadlīnijām. Pamatā akceptēta Eiropas Savienības PHARE 2000.gada programmas “Ekonomiskā un sociālā kohēzija” speciālās vadlīnijas. Īpašu uzdevumu ministram sadarbībai ar starptautiskajām finansu institūcijām Robertam Zīlem uzdots iesniegt Eiropas Savienības PHARE 2000.gada programmas “Ekonomiskā un sociālā kohēzija” speciālās vadlīnijas apstiprināšanai Eiropas Komisijas delegācijai.

Pieņemts zināšanai Aizsardzības ministrijas darba projekta “Apgādes un nodrošinājuma sistēmas pilnveidošana atbilstoši NATO standartiem” apakšprojekta “Materiāli tehnisko līdzekļu kodēšana” pusgada pārskats.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!