• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 30. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2001., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54875

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Māja. Dzīvoklis 2001", jeb tava sapņu māja

Vēl šajā numurā

19.10.2001., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie jums dodas 30. burtnīca

 

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar septiņpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 28. augusta līdz 18. septembrim un “Latvijas Vēstnesī” publicēti no 31. augusta līdz 25. septembrim. Saskaņā ar likumu “Par bīstamo iekārtu tehnisko uzraudzību” izdoti noteikumi par uzliesmojošu, sprādzienbīstamu un kaitīgu vielu rezervuāru tehniskās uzraudzības kārtību. Tiem ir divi pielikumi ar rezervuāra pases paraugu un tehniskās pārbaudes veikšanas termiņiem.

Saskaņā ar Augstskolu likumu izdoti noteikumi par profesora un asociētā profesora amata pretendenta zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas novērtēšanas kārtību. Noteikumiem par vispārējās izglītības programmu īstenošanas izmaksu minimumu uz vienu izglītojamo ir četri pielikumi ar aprēķinu koeficientiem. Ministru kabinets apstiprinājis Vidzemes augstskolas Satversmi un grozījumus Mūzikas akadēmijas Satversmē.

Izdoti jauni meža atjaunošanas noteikumi, un tiem pielikumā norādītas dažādiem meža augšanas apstākļiem piemērotās koku sugas. Ar 2002. gada 1. janvāri stāsies spēkā noteikumi par bibliotēku materiāla un tehniskā pamata normatīviem. Tiem ir deviņi pielikumi, kuros norādīts optimālais apgaismojums, mikroklimats, minimālā platība bibliotēkas lietotājiem, darbiniekiem, krātuvēm u.tml. Apstiprināti un grozīti vairāku institūciju nolikumi un statūti. Grozījumi izdarīti vairākos agrāk izdotajos tiesību aktos.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!