• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2001., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53973

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Vēl šajā numurā

20.09.2001., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

2001. gada 10. septembra sēde

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2001. gada 13. septembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2001. gada 13. septembrī plkst 17.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 10. septembra līdz 16. septembrim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par Cilvēktiesību sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvu.

6. Prezidijs nolēma nodot Budžeta un finansu (nodokļu) komisijai, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai, kā arī visām Saeimas frakcijām Ministru kabineta iesniegto pārskatu par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 2001. gada pirmajā pusē.

7. Prezidijs nolēma akceptēt Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja R.Ražuka iesniegumu par iespēju Baltijas asamblejas delegācijas vadītājiem uzstāties Saeimas sēdes sākumā š.g. 8. novembrī sakarā ar Baltijas asamblejas desmitgades atzīmēšanu.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas 7. sēdei Rīgā 2001. gada 17. un 18. septembrī.

9. Apstiprināja izdevumu tāmi Ķīnas Tautas politiskās konsultatīvās padomes Ārlietu komitejas priekšsēdētāja Tjaņa Dzeņpei vadītās delegācijas vizītei Latvijā no 2001. gada 11. līdz 15. septembrim.

10. Izskatīja deputāta R.Mežecka iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 27. jūlija ārkārtas sesijas sēdē.

11. Apstiprināja komandējumu NATO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Kiršteinam, delegācijas locekļiem G.Krastam, I.Solovjovam un delegācijas sekretārei S.Paurai laikā no 2001. gada 4. oktobra līdz 10. oktobrim uz Otavu (Kanāda).

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas locekļa A.Seiksta un Saeimas autobāzes šofera A.Hincenberga komandējumu uz Minsku (Baltkrievija) no 2001. gada 6. septembra līdz 10. septembrim.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2001. gada 9. septembra līdz 12. septembrim.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputāta N.Rudeviča komandējumu uz Bukaresti (Rumānija) no 10. septembra līdz 13. septembrim.

15. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas Vides aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētāja M.Lujāna un deputāta I.Solovjova komandējumu uz Osnabriku (Vācija) no 2001. gada 25. augusta līdz 2. septembrim.

16. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa B.Cileviča komandējumu uz Ženēvu (Šveice) no 2001. gada 3. septembra līdz 7. septembrim.

17. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu A.Razminoviča, J.Gaigala un Informācijas nodaļas vadītājas A.Dūdiņas komandējumu uz Helsinkiem (Somija) no 2001. gada 10. septembra līdz 12. septembrim.

18. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu G.Damberga, J.Plinera, O.Deņisova, D.Stalta, Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes I.Sticenko un Saeimas autobāzes šofera M.Trenča komandējumu uz Vilandi (Igaunija) no 2001. gada 13. septembra līdz 15. septembrim.

19. Pieņēma zināšanai Latvijas EPPA delegācijas locekles K.Lībanes pārskatu par piedalīšanos kārtējā Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas sesijā Strasbūrā (Francija) laikā no šā gada 25. jūnija līdz 29. jūnijam.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!