• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par solidaritāti ar ASV. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2001., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53855

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par svinīgo pieņemšanu Pekinā

Vēl šajā numurā

14.09.2001., Nr. 130

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par solidaritāti ar ASV

Trešdien, 12. septembrī, Briselē notika Eiroatlantiskās partnerības padomes sēde, kur NATO valstis un partnervalstis apsprieda situāciju, kas izveidojusies pēc terora aktiem ASV.

Desmit NATO kandidātvalstu vārdā paziņojumu nolasīja Lietuvas vēstniece NATO Ginte Danuše, kurā pausts stingrs nosodījums barbariskajiem terorisma aktiem pret ASV un izteikta līdzjūtība upuriem un cietušo tuviniekiem. Paziņojumā arī izteikta solidaritāte Amerikas Savienotajām Valstīm un apliecināts pilnīgs atbalsts, kā arī gatavība kopā ar ASV un NATO valstīm cīnīties pret terorismu, jo šo terora aktu vaininieki nedrīkst palikt nesodīti.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība ir iekārtojusi divas publiski pieejamas līdzjūtību grāmatas un aicina visus, kas vēlas izteikties sakarā ar traģiskajiem 11. septembra notikumiem, izmantot šo iespēju.

Viena līdzjūtību grāmata būs pieejama katru darba dienu ASV vēstniecības Informācijas centrā Rīgā, Smilšu ielā 7, no pulksten 10 līdz 14. Otra, virtuālā, līdzjūtību grāmata būs pieejama ASV vēstniecības interneta lapā:

http://www.usembassy.lv.

Līdzjūtības, izmantojot e–pastu, var sūtīt:

usembassy@mail. usis.bkc.lv.

ASV vēstniecības informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!