• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Finansu ministrijas rīcību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2001., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53683

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Finansu ministrijas un Pašvaldību savienības sarunām

Vēl šajā numurā

07.09.2001., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Finansu ministrijas rīcību

Labklājības ministrs Andrejs Požarnovs un Invalīdu lietu nacionālā padome izsaka sašutumu par Finansu ministrijas rīcību, atsakoties deleģēt pārstāvi invalīdu problēmu risināšanai šinī padomē.

Ņemot vērā to, ka katru gadu tiek aktualizēts jautājums par Invalīdu lietu nacionālās padomes sastāvu, Labklājības ministrija, kas valstī koordinē invalīdu sociālo problēmu jautājumus, lūdza Finansu ministrijai deleģēt savu pārstāvi padomē.

Finansu ministrijas atteikuma vēstulē minēts, ka jau "2000. un 2001.gada Invalīdu lietu nacionālās padomes sēdēs Finansu ministriju nav pārstāvējis balsstiesīgs padomes loceklis un, ņemot vērā Finansu ministrijas darbinieku noslogotību, FM lūdz izslēgt no padomes sastāva savu pārstāvi". Kā arī norādīts, ka "Finansu ministrijai nav iespējams deleģēt citu pārstāvi dalībai Invalīdu lietu nacionālajā padomē".

Pēc labklājības ministra teiktā, šādu Finansu ministrijas rīcību var vērtēt tikai kā neieinteresētību un bezatbildīgu norobežošanos no invalīdu sociālo jautājumu risināšanas. Savukārt Invalīdu lietu nacionālās padomes locekļi pauda nožēlu par šādu FM klaju noraidošu attieksmi, kas praktiski nozīmējot atteikumu finansiāli atbalstīt dažādas invalīdu lietu risināšanas programmas.

Invalīdu lietu nacionālā padome pieņēma lēmumu gatavot izskatīšanai Ministru kabinetā informatīvo materiālu par šo jautājumu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!