• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vizītē uz Kazahstānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2001., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53621

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.294

Par V.Makarova komandējumu

Vēl šajā numurā

05.09.2001., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vizītē uz Kazahstānu

Sākas Ministru prezidenta oficiālā vizīte

Vakar, 4. septembra vakarā, Ministru prezidents Andris Bērziņš devās oficiālā vizītē uz Kazahstānas Republiku. Ministru prezidentu pavadīja ekonomikas ministrs Aigars Kalvītis un 56 uzņēmēju delegācija.

Šodien, 5.septembrī, Ministru prezidents tiksies ar Kazahstānas Republikas prezidentu Nursultanu Nazarbajevu, kā arī piedalīsies starpvaldību komisijas darbā, lai apspriestu tirdznieciski ekonomiskos jautājumus.

Rīt, 6.septembrī, Ministru prezidentam un oficiālajai delegācijai paredzēta tikšanās ar premjerministru K.Tokajevu, pēc kuras tiks parakstīti abu valstu divpusējie dokumenti — Nodokļu konvencija, Līgums par sadarbību sakaru jomā un kopīgā abu valstu deklarācija, kā arī notiks abu valdību vadītāju preses īssaiets.

Pēcpusdienā A.Bērziņš rīkos pieņemšanu Latvijas un Kazahstānas uzņēmēju delegācijā, tiksies ar parlamenta Medžlisa priekšsēdētāju Ž.Tujakbaju un noliks vainagu pie politiski represēto piemiņas memoriāla. Ministru prezidents apmeklēs arī sporta kompleksu "Kazahstāna", Prezidenta kultūras centru un diplomātisko pilsētiņu. Vakarā Kazahstānas Republikas premjerministrs rīkos pieņemšanu par godu Ministru prezidentam Andrim Bērziņam.

Piektdien, 7. septembrī, Ministru prezidents dosies uz Almati, lai kopā ar pilsētas mēru V.Hrapunovu atklātu Latvijas un Kazahstānas uzņēmēju biznesa forumu un piedalītos tā darbā. Pēc biznesa foruma paredzēta Ministru prezidenta un Almati mēra kopīgā preses konference.

Vizītes noslēgumā Almati mērs V.Hrapunovs rīkos pieņemšanu par godu Ministru prezidentam Andrim Bērziņam.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!