• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar Polijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2001., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53266

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīdzinieki var būt lepni par savu pilsētu un valsti

Vēl šajā numurā

17.08.2001., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar Polijas vēstnieku

16. augustā ārlietu ministrs Indulis Bērziņš tikās ar jauno Polijas Republikas vēstnieku Latvijā Tadeušu Fišbahu ( Tadeusz Fiszbach ). Tā noritēja T.Fišbaha akreditācijas vizītes ietvaros.

Tikšanās laikā tika pārrunāti divpusējo attiecību un drošības politikas jautājumi, kā arī integrācijas procesa gaita Eiropas Savienībā. Abas puses atzīmēja Latvijas un Polijas attiecību draudzīgo raksturu un ārpolitisko mērķu sakritību gan Eiropas Savienības, gan NATO paplašināšanās jautājumā. T.Fišbahs uzsvēra, ka Latvijas – Polijas attiecības ir jāturpina padziļināt, paplašinot sadarbību konkrētās sfērās un aktivizējot visa līmeņa politiskos kontaktus. I.Bērziņš augstu novērtēja Polijas nostāju un palīdzību Latvijai tās virzībā uz NATO. Sarunas gaitā tika atzīmēts abu valstu ārvalstīs dzīvojošo diasporu ieguldījums NATO paplašināšanās procesu veicināšanā. Polijas puse izteica gatavību arī turpmāk dalīties pieredzē jautājumos, kuri saistīti ar NATO paplašināšanās procesu.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!