• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta - Baltijas stabilitātes fonda dibinātāji. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.1996., Nr. 201/202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53057

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Protokols par informācijas apmaiņas kārtību par situāciju uz Krievijas Federācijas un Latvijas Republikas robežas

Vēl šajā numurā

26.11.1996., Nr. 201/202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Pie Valsts prezidenta —

Baltijas stabilitātes fonda dibinātāji

Valsts prezidents Guntis Ulmanis un fonda dibinātāji J.Jurkāns, F.Vārners, S.Ē.Hāgens, A.Šlesers.Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

22. novembrī Latvijas Valsts prezidents tikās ar Baltijas stabilitātes fonda dibinātājiem J.Jurkānu, F.Vārneru, S.Ē.Hāgenu un A.Šleseru.

Tikšanās gaitā tika pārrunātas ārvalstu investīciju piesaistes iespējas Latvijā. Valsts prezidents uzsvēra, ka Latvija ir ieinteresēta šai procesā, bet būtiski esot vērst uzmanību uz to, ko šī investīciju ieplūšana reāli sniedz Latvijas iedzīvotājiem no sociālā, tirdznieciskā u.c. aspektiem. Prezidents uzklausīja Norvēģijas uzņēmēju domas par savas darbības izvēršanas aktualitātēm un perspektīvām Latvijā. Sarunas dalībnieki arī pieskārās jautājumam par konkrētām sadarbības aktivitātēm starp Latviju un Skandināvijas valstīm.

Valsts prezidenta preses dienests

Latvijā —

Krievijas Robežapsardzes direktors

Krievijas Federālā robežapsardzības dienesta direktors armijas ģenerālis Andrejs Nikolajevs (centrā) un Latvijas Robežapsardzības spēku komandieris pulkvedis Gunārs Dāboliņš vizītes noslēguma preses konferencē

Šā gada 15. un 16. novembrī Rīgā notika Krievijas Federācijas Federālā robežapsardzības dienesta direktora, Krievijas Federācijas Drošības padomes locekļa armijas ģenerāļa Andreja Nikolajeva vizīte. Pamatojoties uz 1996. gada 26. februāra Krievijas un Latvijas valdības vienošanos par sadarbību robežapsardzībā, tika parakstīti divi protokoli par Krievijas Federācijas robežapsardzības dienesta un Latvijas Republikas Robežapsardzības spēku sadarbību, veicot operatīvos pasākumus robežapsardzības interesēs, un par informācijas apmaiņas kārtību par situāciju uz Latvijas Republikas robežas.

Latvijā —

Baltkrievijas ārlietu ministra 1.vietnieks

Baltkrievijas vēstnieks Latvijā Valentīns Veļičko un Baltkrievijas ārlietu ministra pirmais vietnieks Valērijs Cepkalo

Piektdien, 22. novembrī, neparasti kupli bija apmeklēta Baltkrievijas ārlietu ministra pirmā vietnieka Valērija Cepkalo preses konference Baltkrievijas vēstniecībā .To atklāja Baltkrievijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Valentīns Veļičko. Bet Valērijs Cepkalo savu uzrunu žurnālistiem sāka ar pateicību Latvijas valdībai un parlamentam par “ārkārtīgi atturīgo pieeju” pēdējā laika Baltkrievijas iekšpolitiskajiem notikumiem.

Abu mūsu valstu attiecības Valērijs Cepkalo nosauca par galveno sava Latvijas apmeklējuma iemeslu.”Mēs esam apmierināti ar attiecībām, kādas pastāv starp Baltkrieviju un Latviju,” viņš teica, pieminot abu valstu vienošanās.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!