• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konkursa rezultātiem apraides atļaujas (licences) saņemšanai komercradio programmas izplatīšanai 87,5-108 MHz UĪV diapazonā Alūksnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.1996., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52535

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

5. jūnija ārkārtas sēde. Stenogramma

Vēl šajā numurā

11.06.1996., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

RADIO UN TELEVĪZIJAS PADOMES ZIŅAS 

Nacionālā radio un televīzijas padomes informācija

Par konkursa rezultātiem apraides atļaujas (licences) saņemšanai komercradio programmas izplatīšanai 87,5—108 MHz UĪV diapazonā Alūksnē

Apraides atļaujas (licences) saņemšanai komercradio programmas izplatīšanai Alūksnē 87,5—108 MHz UĪV diapazonā pieteicies viens pretendents:

SIA “Grafikas studija”, kas atrodas Ogrē, Mālkalnes ielā 1a, un kuras direktors ir Latvijas Republikas pilsonis Ilgonis Balodis.

Alūksnes raidstacijas paredzētais nosaukums — “A Studija”. Pašreiz Alūksnē no latviešu valodā raidošajām stacijām iespējams uztvert tikai 1. un 2. Latvijas radio programmu vidējos viļņos. “A Studijas” programma paredzēta apmēram 10 000 cilvēku auditorijai, no kuras 70 procenti dzīvo Alūksnē un Apē, bet 30 procenti laukos.

Stacija darbosies 24 stundas diennaktī latviešu valodā. Paredzēts sniegt iedzīvotājiem informāciju par notikumiem pilsētā, Latvijā un ārzemēs. Programmas pamatā būs pašu veidotie oriģinālraidījumi, kas tiks veidoti, sadarbojoties ar Alūksnes pilsētas pašvaldību, E.Glika Alūksnes ģimnāziju, Alūksnes jaunatnes centru un Alūksnes rajona kultūras darbiniekiem. Mūzikas ieraksti tiks iegūti, sadarbojoties ar Latvijas mūzikas izdevniecībām un BMG pārstāvjiem Latvijā saskaņā ar spēkā esošajiem autortiesību likumiem.

Radio veidotāju iecere: atbalstīt pašvaldību darbu, veicināt vietējo uzņēmumu attīstību, kultūras un sporta dzīvi, organizēt un vadīt pilsētas kultūras pasākumus.

SIA “Grafikas Studija” direktora I.Baloža personā ir apliecinājusi, ka spēs finansiāli nodrošināt Alūksnes radio darbību, pirmajam gadam līdzekļus iegūstot no jau esošās darbības reklāmas un poligrāfijas darbu izpildes jomā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!