• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1998. gada 16. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.1998., Nr. 352/354 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51625

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija 1998. gada 4. novembra sēdē Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1998. gada 4. novembra sēdē Saeimas Prezidija 1998. gada 9. novembra sēdē Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1998. gada 9. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

27.11.1998., Nr. 352/354

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1998. gada 16. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja likumprojektu "Likums par Saeimas deputātu darbības nodrošinājuma likuma atzīšanu par spēku zaudējušu", par kuru Prezidijs līdz ar savu atzinumu par tā tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998. gada 19. novembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai Tautas partijas frakcijas nolikumu. Saskaņā ar Kārtības ruļļa 189. pantu Prezidijs nolēma lūgt minēto frakciju informēt Prezidiju par frakcijas sastāvu.

4. Prezidijs nolēma precizēt Tautas saskaņas partijas frakcijas turpmāko nosaukumu. Neskaidrība radusies sakarā ar to, ka frakcijas pavadvēstulē un frakcijas iesniegtajā nolikumā frakcijas nosaukums ir atšķirīgs.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts A.Seiksts, par priekšsēdētāja biedri — V.Lāzo, bet par sekretāru — P.Tabūns.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts K.Greiškalns, par priekšsēdētāja biedru — G.Dambergs, bet par sekretāri — J.Stalidzāne.

7. Saskaņā ar Kārtības ruļļa 31. pantu Prezidijs nolēma nosūtīt Valsts prezidenta G.Ulmaņa vēstuli par J.Eihmaņa atbrīvošanu no Nacionālo bruņoto spēku komandiera amata, kā arī NBS komandiera J.Eihmaņa ziņojuma kopiju Aizsardzības un iekšlietu komisijai izskatīšanai un Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai.

8. Prezidijs nolēma nosūtīt Mandātu un iesniegumu komisijai deputāta A.Bojas iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu, Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja A.Cimdara informāciju, ka nākamais kandidāts no tā paša deputātu kandidātu saraksta ir Ilmārs Geige, kā arī I.Geiges iesniegumu par to, ka viņš piekrīt pildīt 7. Saeimas deputāta pienākumus.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 1998. gada 19. janvāra lēmumā "Par frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 1998. gadā".

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam un Eiropas lietu komisijas konsultantam G.Ostrovskim laikā no 1998. gada 22. novembra līdz 24. novembrim uz Eiropas Savienības dalībvalstu un asociēto valstu parlamentu Eiropas lietu komisiju priekšsēdētāju XIX konferenci Vīnē (Austrija);

2) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultantam G.Pekam un Juridiskā biroja vecākajai konsultantei D.Zicānei laikā no 1998. gada 25. novembra līdz 27. novembrim uz semināru Londonā (Lielbritānija).

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!