• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1998. gada 4. novembra sēdē Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1998. gada 4. novembra sēdē Saeimas Prezidija 1998. gada 9. novembra sēdē Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1998. gada 9. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.1998., Nr. 352/354 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51618

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija lēmums

Vēl šajā numurā

27.11.1998., Nr. 352/354

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 7. Saeimas 1998. gada Rudens sesija

1. burtnīca

4. novembris — 26. novembris

Saeimas Prezidija 1998. gada 4. novembra sēdē

1. Pieņēma zināšanai apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK frakcijas nolikumu.

Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka par minētās frakcijas priekšsēdētāju ievēlēts J.Straume, bet par priekšsēdētāja vietniekiem — Dz.Rasnačs un P.Tabūns.

Prezidijs nolēma lūgt visas frakcijas iesniegt Prezidijam frakciju nolikumus.

2. Prezidijs nolēma nosūtīt Valsts prezidentam, Ministru kabinetam un 7. Saeimas deputātiem 6. Saeimā neizskatīto likumprojektu sarakstu, kuru izskatīšanu saskaņā ar Saeimas Kārtības ruļļa 39. panta 2. daļu var turpināt 7. Saeima.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija 1997. gada 22. decembra lēmumā "Par Saeimas štatu sarakstu 1998. gadam".

4. Pieņēma zināšanai Tautas saskaņas partijas frakcijas izvirzītās kandidatūras darbam Saeimas pastāvīgajās komisijās.

Prezidijs saziņā ar Frakciju padomi nolēma lūgt frakcijas iesniegt savas kandidatūras Saeimas pastāvīgo komisiju sastāvam līdz 6. novembra pulksten 17 Saeimas Kancelejā.

5. Izskatīja finansu ministra, Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas pilnvarnieku sanāksmes Rīgā 2000. gadā Uzraudzības komitejas priekšsēdētāja R.Zīles iesniegumu par pilnvarnieku valdes gada sanāksmes organizēšanu Rīgā 2000. gada 19.–23. maijā.

Sakarā ar to, ka ir paredzēts šīs sanāksmes darbam izmantot arī Saeimas frakciju namu Torņu ielā 3/5, kurā plānots veikt rekonstrukcijas darbus, Prezidijs nolēma atlikt jautājumu, līdz tiks pieņemts valsts budžets 1999. gadam.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1998. gada 4. novembra sēdē

1. Saeimas Prezidija un Frakciju padomes kopīgajā sēdē tika apspriests jautājums par Saeimas darba grafiku. Nolemts, ka pirmdienās pulksten 15 notiks Saeimas Prezidija sēdes, otrdienās un trešdienās pulksten 10 un 14 — Saeimas komisiju sēdes, Saeimas frakciju sēdes — trešdienās pulksten 14, bet ceturtdienās no pulksten 9 līdz 17 — Saeimas sēdes. Piektdienās Saeimas deputāti varēs tikties ar vēlētājiem.

2. Saeimas Prezidija un Frakciju padomes sēdē vienojās arī par Saeimas komisiju izveidošanas principiem un laiku.

Frakcijām lūgts iesniegt savas kandidatūras Saeimas komisiju sastāvam līdz 6. novembra pulksten 17 Saeimas Kancelejā (Kancelejas direktora vietniekam Guntim Beņķim).

Par Saeimas komisiju izveidošanas principiem vienojās jau 7. Saeimas Pagaidu frakciju padome, un šis lēmums tika apstiprināts arī SP un Frakciju padomes sēdē.

3. Sēdē lēma arī par kārtību, kādā notiks frakciju iepazīstināšana ar elektroniskās balsošanas sistēmu.

Nolemts, ka balsošanas sistēmas pārbaude notiks 9., 10. un 11. novembrī. Frakcijām līdz 7. novembra darba dienas beigām Kancelejā (pie Kancelejas direktora vietnieka Gunta Beņķa) jāpaziņo sev pieņemamais laiks.

Nākošā Saeimas Prezidija un Frakciju padomes sēde notiks 9. novembrī pulksten 14 Saeimas nama Sarkanajā zālē.

Saeimas sekretāre S.Dreimane

Saeimas Prezidija 1998. gada 9. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja likumprojektu "Par Baltijas kopējās tranzīta procedūras līgumu", par kuru Prezidijs līdz ar savu atzinumu par tā tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998.gada 12.novembra sēdes darba kārtību.

3. Prezidijs nolēma šā gada 18.novembrī pulksten 13.00 sasaukt Saeimas sēdi sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 80.gadadienu.

Sēdes darba kārtībā:

Saeimas priekšsēdētāja uzruna.

4. Prezidijs nolēma atcelt Saeimas sekretāres S.Dreimanes komandējumu uz Maskavu (Krievija) laikā no 1998.gada 10.novembra līdz 12.novembrim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka par frakcijas "Latvijas ceļš" priekšsēdētāju ievēlēta K.Lībane, bet par priekšsēdētājas vietnieku — I.Bērziņš.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 1998. gada 9. novembra sēdē

1. Saeimas Prezidija un Frakciju padomes kopīgajā sēdē tika izskatīts un atbalstīts Saeimas deputātu sadalījums Saeimas pastāvīgajās komisijās. Frakcijas, iesniedzot savus priekšlikumus līdzdalībai komisijās, ir ievērojušas Saeimas Kārtības ruļļa un LR Saeimas 1995.gada 9.novembra lēmumu "Par Saeimas pastāvīgo komisiju izveidošanas noteikumiem". Jautājums par 7.Saeimas deputātu sadalījumu pastāvīgajās komisijās tika iekļauts izskatīšanai 12.novembra Saeimas sēdē.

2. Sēdē izskatīja arī jautājumu par LR Saeimas pastāvīgo delegāciju starptautiskajās organizācijās veidošanas principiem. Tika nolemts, ka delegāciju veidošanas pamatprincips būs visu Saeimā ievēlēto frakciju pārstāvniecība delegācijās (atbilstoši mandātu skaitam).

3. Nākamā Saeimas Prezidija un Frakciju padomes sēde notiks 16.novembrī pulksten 14.00 Saeimas nama Sarkanajā zālē.

Saeimas sekretāre Silvija Dreimane

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!