• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.1998., Nr. 336 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50669

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas tiesu praksi un Eiropas Cilvēktiesību konvenciju

Vēl šajā numurā

10.11.1998., Nr. 336

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— darba vizītēs Oslo un Briselē

Vakar, 9.novembrī, Ministru prezidents Guntars Krasts devās uz Baltijas jūras valstu premjerministru tikšanos Norvēģijas galvaspilsētā Oslo.

Ministru prezidents piedalījās kopējā Ziemeļvalstu un Baltijas valstu premjerministru preses konferencē, pusdienās pie Norvēģijas karaļa Haralda V, kā arī Norvēģijas Stortinga sesijas atklāšanā un divpusējās sarunās ar Zviedrijas, Dānijas un Somijas premjerministriem.

Šodien, 10.novembrī, Ministru prezidents Guntars Krasts ierodas Briselē, lai piedalītos Latvijas okupācijas muzeja atklāšanā Eiropas Parlamenta ēkā Briselē. Izstādes atklāšanā piedalīsies Dr.Paulis Lazda, Latvijas Republikas Saeimas deputāti, Eiropas Savienības Komisijas pārstāvis, Briselē akreditētie ārvalstu vēstnieki un to pārstāvji.

Izstādes tēma — "Latvija atgriežas Eiropā: no okupācijas uz brīvību". Tā veltīta Latvijas 80 gadu neatkarības gadadienai un akcentē Latvijas vietu Eiropas tautu saimē pirms un pēc 51 gada ilgas divu varu okupācijas.

Izstādes idejiskais autors ir Okupācijas muzeja fonda padomes priekšsēdis Dr.Paulis Lazda, izstādi veido Valtera Lindberga firma "Duo Design" Parīzē. Lielākā daļa izstādes materiālu nāk no Latvijas okupācijas muzeja Rīgā.

Izstādē atainota Padomju Savienības un nacionālsociālistiskās Vācijas konspiratīvā vienošanās sadalīt Austrumeiropu interešu sfērās 1939.gadā, kas noveda pie Otrā pasaules kara.

Ministru prezidentam Briselē paredzēta tikšanās ar NATO vēstnieku, NATO ģenerālsekretāra vietnieku politiskajos jautājumos Klausu Pēteru Klaiberu un ar komisāru Nīlu Kinoku.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!