• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iespējamais un īstenotais (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.06.1998., Nr. 163/164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48514

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

04.06.1998., Nr. 163/164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iespējamais un īstenotais

Turpinājums no 1.lpp.

Dienas otrā pusē LPIDA apspriedes dalībnieki strādāja dalītās grupās. Rajonu izpilddirektori pārrunāja reģionālo slimokasu pašreizējo un turpmāko darbību, pilsētu un pagastu izpilddirektori dalījās pieredzē, kā panākt īres līgumu izpildi un laikā iekasēt maksājumu no īrniekiem.

Bet rīt, 5. jūnijā, Rīgas rajona padomes sanāksmju zālē pulcēsies Latvijas pašvaldību darba devēju asociācijas speciālisti. Viņu semināra apspriedes temats ir "Pašvaldības vadītāja — darba devēja — atbildība par darba likumdošanas ievērošanu, darba drošību un darba vidi savā pašvaldībā". Kopā ar asociācijas pārstāvjiem būs Labklājības ministrijas, Valsts darba inspekcijas, Darba un vides veselības institūta eksperti, kā arī citi lietpratēji.

Tādējādi var secināt, ka mūsu pašvaldību vadītāju rosība pirms karstās vasaras raksturojama kā lietišķs optimisms. To sekmējusi arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Pašvaldību lietu pārvaldē pagājušajā nedēļā sarīkotā pilsētu un rajonu pašvaldību vadītāju sanāksme, kurā Finansu ministrijas pārstāvju klātbūtnē runāts par grozījumiem 1998. gada valsts budžetā (tajos paredzēta valsts papildu dotācija pašvaldību finansu izlīdzināšanas fondam) un nākamā gada budžeta projektu (arī te ir reālas aplēses pašvaldību līdzekļu pieaugumam).

 

Mintauts Ģeibāks,

"LV" informācijas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!