• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kopīgu darbību situācijas stabilizācijai valstī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.1998., Nr. 100/101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47747

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas valdības un Starptautiskā valūtas fonda memoranda izpildi

Vēl šajā numurā

16.04.1998., Nr. 100/101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta uzskatā:

Par kopīgu darbību situācijas stabilizācijai valstī

Ministru prezidents uzskata, ka šajā valstij svarīgajā brīdī kā nekad agrāk saasinājusies nepieciešamība visām augstākajām valsts amatpersonām paust kopīgu viedokli par situācijas stabilizācijas iespējām valstī. Valdības šīsdienas sēde, kurā tika apspriests valdības sagatavotais rīcības plāns, ir spilgtākais apliecinājums Valsts prezidenta, Ministru prezidenta un visas valdības vēlmei un gatavībai nolikt malā personiskās un politiskās intereses un darboties visas tautas un sabiedrības labā.

Saeimas priekšsēdētāja aiziešana no valdības sēdes pēc sava rakstura atgādina DPS aiziešanu no valdības un lieku reizi akcentē, ka DPS nav spējīga kopīgam darbam un nav ieinteresēta situācijas stabilizācijai valstī. Nekādu kritiku neiztur nedz Saeimas priekšsēdētāja, nedz DPS nostāja, ka pašreizējās valdības gāšana ir problēmu risināšanas vienīgais veids. Tomēr, lai stabilizētu situāciju valstī, Ministru prezidents aicina DPS uz konstruktīvu darbu.

Ir skaidri jāapzinās, ka ne jau no viena cilvēka vien ir atkarīga situācijas stabilizācija valstī. Tas ir kopīgs darbs un arī visu konstruktīvi, valstiski domājošo spēku kopīga atbildība.

Romāns Meļņiks,

Ministru prezidenta

preses sekretārs

1998.gada 15.aprīlī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!