• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ziņas īsumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.1998., Nr. 67/68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47320

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Otrdiena, 17.03.1998.

Laidiena Nr. 69/71, OP 1998/69/71

Vēl šajā numurā

13.03.1998., Nr. 67/68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ziņas īsumā

* Pērn SIA "Mobil Plus ADV" realizējusi visvairāk importētā alkohola, apsteidzot līdzšinējo līderi SIA "Mono M".

* Neraugoties uz krīzi Dienvidaustrumāzijā un arī straujajiem metālu un naftas cenu kritumiem pasaules biržās, metāla kravu apjomi caur Rīgas ostu turpina strauji pieaugt. Janvārī tie bijuši negaidīti augsti — 188,9 tūkst. t.

* Kopš pagājušā gada oktobra žurnālam "Una" metiens ir palielinājies par 10 tūkst. eksemplāru, tas ir, divas reizes.

* Lai panāktu augstāku trikotāžas izstrādājumu kvalitāti, a/s "Ogre" īpašnieks a/s Baltijas holdings" to izgatavošanai nepieciešamo vilnu turpmāk iepirks Austrālijā. Jau noslēgts līgums par 600 t vilnas piegādi līdz augustam.

* A/s "Latvijas Finieris" virtuves skapji izturējuši pārbaudi ASV tirgū. Šobrīd iekārtotas gandrīz 500 virtuvju un pieņemti pasūtījumi vēl 1000 virtuvju komplektiem.

* Palielinoties pieprasījumam pēc metāla konservu kārbu vākiem, SIA "Latvijas Neredzīgo biedrības Cēsu mācību un ražošanas uzņēmums" šogad plāno saražot vairāk nekā 50 miljonus metāla konservu kārbu vāku, kas būs par 35% vairāk nekā pērn. Ražošanas pieaugumam Cēsu MRU ir iegādājies jaunas iekārtas 30 000 latu vērtībā.

* SIA "Lapa"piederošajā tipogrāfijā Valmierā, pieaugot iespieddarbu pasūtījumu apjomam un kvalitātes prasībām, uz tehnikas modernizācijas rēķina šogad iecerēts jaudu paplašināt par 20%. Tipogrāfijas veco iespiedtehniku pakāpeniski nomaina ar ražīgāku, bet roku darbu sietuvē aizstās iekārtas.

* Aprīļa beigās Cēsu firmā "Cata"paredzēta piektā gadskārtējā izstāde "Cēsu uzņēmējs - 98". Pasākums domāts reģiona uzņēmējdarbības reklāmai un aktivizēšanai.

* Saskaņā ar savu biznesa plānu "Lattelekom" nākamajos četros gados investēs kopumā 240 milj. latu telekomunikāciju tīkla modernizācijā un attīstībā.

* Liepājā tiek izstrādāts pilsētas speciālās ekonomiskās zonas teritorijas marketēšanas plāns, kura mērķis ir piesaistīt investīcijas vides sakārtošanai.

* Pieņemts lēmums, ka viesnīcas "Rīdzene" rekonstrukcija tiks uzsākta 1. jūlijā, pārbūvē paredzēts investēt 5-7 milj. USD. "Rīdzene" tiks pārveidota par augstas klases piecu zvaigžņu viesnīcu, esošo 49 viesnīcas numuru vietā pēc rekonstrukcijas būs 87 numuri.

Pēc Latvijas preses informācijas

"Latvijas Vēstneša"

privatizācijas lietu virsredaktore

MUDĪTE LUKSA

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!