• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas Valsts kontrolieris Raits Černajs: "Latvijas Vēstnesis" - atskaite sabiedrībai, valsts dzīves spogulis. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.12.1997., Nr. 334/335 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46363

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir 27. burtnīca

Vēl šajā numurā

19.12.1997., Nr. 334/335

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas Valsts kontrolieris Raits Černajs:

“Latvijas Vēstnesis” — atskaite sabiedrībai,
“Latvijas Vēstnesis” — valsts dzīves spogulis


“Latvijas Vēstnesis” ir vienīgais oficiālais izdevums Latvijā, kas plaši un gandrīz pilnībā publicē Valsts kontroles materiālus, tas ir, departamentu kolēģiju lēmumus, arī mūsu ziņojumus Saeimai par svarīgām valstiskām lietām. Tā ka ik reiz esmu pateicīgs laikrakstam, jo ar tā starpniecību visiem ir dota iespēja uzzināt par mūsu darba rezultātiem, apspriest un vērtēt paveikto.

Domāju, ka objektīvs, bezkaislīgs informācijas nodrošinājums ir tas galvenais, ko dara “Latvijas Vēstnesis”. Īpaši svarīgs tas ir uzņēmējiem, valsts amatpersonām, vārdu sakot, plašam sabiedrības lokam. Par to esmu pārliecinājies arī sarunās ar cilvēkiem, pat ārvalstu pilsoņiem, jo viņi var šajā izdevumā atrast patiesi lietišķu, objektīvu informāciju.

Citos preses izdevumos Valsts kontroles darbs tiek interpretēts no tā vai cita viedokļa, izteiktas subjektīvas domas. Tam var piekrist vai ne, bet “Latvijas Vēstnesis” to dara bezkaislīgi, it kā fotografē notikumus, faktus.

Regulāri — reizi ceturksnī — intervijās ar “Latvijas Vēstnesi” mums dota iespēja stāstīt kā par Valsts kontroles dziļākajām problēmām, tā par visu citu, jo mūsu veiktais parasti ir cieši saistīts ar valsts pašiem pamata jautājumiem. Šīs izvērstās sarunas ir tāda kā mūsu darba atskaite — gan par to, ko atklājuši un secinājuši mūsu revidenti, gan ierosinājumi valsts institūcijām, likumdevējiem. To vērtēju augstu, un zinu, ka par šīm intervijām cilvēkos ir liela interese.

“Latvijas Vēstnesis“ ir vienīgais izdevums Latvijā, kurš publicē visus likumus, starptautiskos līgumus un valdības aktus ar visiem pielikumien.

“Latvijas Vēstnesi” visam nākamajam, 1998., gadam visās “Latvijas pasta” nodaļās var pasūtīt līdz šai piektdienai, 19.decembrim. Abonēšanas indekss — 1027. Par visa gada 12 mēnešiem — Ls 44,99, par pusgada 6 mēnešiem — Ls 23,59, par 3 mēnešiem — Ls 11,99 , par 1 mēnesi — Ls 4,09 .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!