• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Ave Lat": lai mazliet sirsnības katrā mājā, katrā ģimenē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.1997., Nr. 322/323 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46142

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iznākusi "LV" 15. burtnīca

Vēl šajā numurā

11.12.1997., Nr. 322/323

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Ave Lat”: lai mazliet sirsnības katrā mājā, katrā ģimenē

Adventa laikā, kas ir klusākais un apcerīgākais gada posms, četri finansu grupas “Ave Lat Grupa” konsolidētie uzņēmumi — akciju sabiedrības “Laima”, “Uzvara”, “Kaija” un “Hanzas maiznīca” — sāka labdarības akciju. Tās laikā šie uzņēmumi, pie kuriem pēc palīdzības visa gada garumā dodas ne viens vien, īpaši vēlas palīdzēt un kaut nedaudz iepriecināt tos grūtdieņus, kam šīs mazās Ziemassvētku dāvaniņas varbūt arī būs vienīgās. Rūpju lokā ir Latvijas invalīdu biedrības, pensionāru biedrības, daudzbērnu ģimenes, bērnu nami, patversmes, pansionāti, internātskolas, invalīdu rehabilitācijas centri. Sadarbība izveidojusies ar Latvijas Žēlsirdības fondu, misiju “Pakāpieni”, Latvijas Evanģēliski luteriskās baznīcas draudzēm, Neredzīgo biedrību, Latvijas onkoloģiski slimo bērnu aizsardzības biedrību, Latvijas Hemofilijas biedrību un vēl daudzām organizācijām, kas diendienā saskaras ar tiem mūsu līdzgaitniekiem, kuriem dzīve, liktenis vai mēs paši esam neviļus nodarījuši pāri. Protams, ikdienas steigā par šiem dzīves pabērniem padomāt neatliek laika. Kaut viņi patiesībā prasa pavisam ne daudz — no veikala atnest skopos pirkumus, kādu labu vārdu, sirsnīgu smaidu, sajūtu, ka viņi pieder tai saimei, kas steidzīgā dzīves virpulī ierauta.

“Ave Lat Grupas” uzņēmumi labdarības akcijas ietvaros, kas turpināsies līdz 17. decembrim, viesosies visos četros Latvijas novados. 4. decembrī Rēzeknē sarūpētās Ziemassvētku dāvanas svētku noskaņu ienesa Latgales novadā, Zemgales pusē dāvināšanas brīdis bija 9. decembrī Jelgavā, Kurzemē dāvināšanas svētki būs šodien, 11. decembrī, Jelgavā, un labdarības akcijas noslēgums paredzēts 17. decembrī Rīgā, kur “Hanzas maiznīcas” un ceptuves “Baltmaiznieks” telpās pulcēsies vidzemnieki. Ne jau uzņēmumu kaprīzes vadīta radās Ziemassvētu labdarības akcija. Un ne jau arī tādēļ, ka ražojumiem nebūtu noieta. Piemēram, pagājušajā gadā “Uzvara” Ziemassvētku laikā labdarības pasākumiem ziedoja 3000 kilogramu karameļu par 2600 latiem. Un arī šogad visi uzņēmumi — “Laima”, “Uzvara”, “Kaija” un “Hanzas maiznīca” — ir saņēmuši daudz vēstuļu ar lūgumiem atbalstīt tos, kam Latvijā klājas vissūrāk. Tādēļ “Ave Lat Grupas” uzņēmumi aicina visus, kas vien var, radīt svētku noskaņu ikkatrā Latvijas mājā, ikkatrā ģimenē.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!