• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satversmes tiesas loma valstī un sabiedrībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.1997., Nr. 298/299 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zentas Mauriņas goda diena Vācijā

Vēl šajā numurā

14.11.1997., Nr. 298/299

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Papildus vakar publicētajam:

Satversmes tiesas loma valstī un sabiedrībā

“Latvijas Vēstnesī” vakar, 13. novembrī, publicētās intervijas “Satversmes tiesas loma valstī un sabiedrībā” tehniska misēkļa dēļ Satversmes tiesas tiesneses Ilmas Čepānes teiktajā “izkritusi” rindkopa. Cienījamā sarunas biedrene nobeigumā sacījusi šādi:

— Domāju, ka amatpersonām (deputātiem, ministriem), kas kritizē tiesnešu darbu Laventa un Rubika lietās, jau pirms vairākiem gadiem vajadzēja izmantot viņiem piešķirtās likumdošanas iniciatīvas tiesības, lai novērstu iespēju, ka, balstoties uz Kriminālkodeksa normām pirmstermiņa atbrīvošana no soda tiek piemērota personām, kuras notiesātas par darbībām, kas vērstas, piemēram uz valsts varas gāšanu. Vai tad Saeimas deputāti un valdība tikai šodien “atklāja” piesēdētāju vietu un lomu tiesas procesā? Protams, jārunā arī ne tikai par tiesnešu materiālo nodrošinājumu, bet arī par juristu, to skaitā tiesnešu, ētikas jautājumiem. “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!