• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 27. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.1997., Nr. 281/282 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45604

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par VFR parlamentāriešu vizīti

Vēl šajā numurā

28.10.1997., Nr. 281/282

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta Komitejas 27. oktobra sēdē

Akceptēts noteikumu projekts “Ārlietu ministrijas nolikums”.

Akceptēts grozījumu projekts rīkojumā “Par valsts investīciju projektiem, kas 1997. gadā finansējami no valsts pamatbudžeta”. Paredzams, ka saskaņā ar grozījumiem 1997. gadā budžetā un valdībā akceptēto Valsts investīciju programmas projektu 1998. gadam, kas paredz jauna cietuma būvēšanu uzsākt 1999. gadā, šim mērķim paredzētie 0,8 miljoni latu tiks pārdalīti citu Iekšlietu ministrijas prioritāro investīciju projektu īstenošanai.

Komiteja akceptēja “Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likuma” projektu. Likums reglamentēs darbības ar ķīmiskām vielām un ķīmiskiem produktiem, ja tie ir pieejami citām personām, ar mēķi nepieļaut, aizkavēt un mazināt kaitējuma iespējamību, ko tie piemītošo īpašību dēļ var nodarīt videi, cilvēka veselībai vai īpašumam.

Akceptēts grozījumu projekts Prokuratūras likumā.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par mērķdotāciju sadali un izmaksas kārtību transporta izdevumu kompensācijai bērniem ar fiziskās un garīgās attīstības traucējumiem, kuri mācās speciālajās mācību iestādēs”. Paredzams, ka Valsts kase pārskaitīs mērķdotācijas līdz šā gada 15. novembrim pilsētu un rajonu pamatbudžeta kontos.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!