• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par graudu iepirkšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.08.1997., Nr. 210 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par korupcijas novēršanu

Vēl šajā numurā

22.08.1997., Nr. 210

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par graudu iepirkšanu

Turpinājums no 1.lpp.

(Ziņa, ka tiks subsidēti kredītprocenti pārstrādes uzņēmumiem, izraisīja satraukumu organizācijās, kuru darbs saistīts ar graudiem. Taču, kā pēc preses konferences “LV” paskaidroja ZM valsts sekretāra vietnieks Viktors Elksnis, šādā rīcībā neesot nekā tāda, kas neatbilstu Lauksaimniecības likumam, un ekstremālā situācijā ministrija var iesaistīties tirgus regulēšanā.)

Preses konferencē Latvijas Lauksaimniecības universitātes zinātņu prorektors Edvīns Bērziņš aicināja visus: gan žurnālistus, gan lauksaimniecības speciālistus, gan pašus lauksaimniekus un visus interesentus uz izstādi “Vecauce '97”. Tā ilgs divas dienas — 23. un 24. augustā — LLU mācību saimniecībā “Vecauce”, kas ir arī šīs izstādes rīkotāja. Izstādi atklās 23. augustā pulksten 9. Kā teica Edvīns Bērziņš, šī būs labākā un plašākā lauksaimniecības izstāde, kāda līdz šim bijusi, tajā piedalīsies 35 saimniecības un 52 firmas. Notiks lauksaimniecības tehnikas demonstrējumi tīrumos, dzīvnieku skates un viss pārējais, kas piederas lauksaimniecības izstādei, arī nakts balle ar “dzīvo” mūziku un tikpat dzīviem dejotājiem. Izstādi atklās zemkopības ministrs Andris Rāviņš, tiek gaidīti arī visu Baltijas un Ziemeļvalstu lauksaimniecības augstskolu rektori.

Rūta Bierande,

“LV” lauksaimniecības nozares

redaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!