• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mūsu lauksaimniecības prognozēm - zemkopju acīm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.1997., Nr. 184/185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44431

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mūsu lauksaimniecības prognozēm - zemkopju acīm (turpinājums)

Vēl šajā numurā

18.07.1997., Nr. 184/185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

PRESES KONFERENCES

Par mūsu lauksaimniecības prognozēm — zemkopju acīm

Vakar, 17. jūlijā, Zemkopības ministrijas preses konferencē ZM valsts sekretārs Jānis Lapše informēja, ka jaunais Lauksaimniecības gada ziņojums skatāms jau grāmatā — tikko tas saņemts no tipogrāfijas. Ziņojumā dots vērtējums situācijai lauksaimniecībā 1996. gadā, kā arī šā — 1997. — gada prognozes. (Iepriekšējais Lauksaimniecības gada ziņojums aptvēra 1994. gadu un 1995. gada pirmo pusgadu.) Lauksaimniecības gada ziņojums ir uzziņu materiāls ne tikai pašiem lauksaimniekiem, bet arī valdības locekļiem un Saeimas deputātiem. Tā ir sava veida ābece, kurā aptvertas visas lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības jomas.

Jānis Lapše teica, ka Gada ziņojums nav vienīgais ZM “izauklētais bērns”. Tūlīt pat, 1. augustā, saskaņā ar Lauksaimniecības likuma 7. pantu ministrijai jāsagatavo nozaru attīstības 1998. gada prognozes. Lielos vilcienos jau ir noteikts nākamā gada budžets, un programmas šī budžeta ietvaros parādīs, kas tika veikts lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā.

— Mēs uzskatām, ka šīs programmas ir turpinājums Lauksaimniecības gada ziņojumam,— sprieda Jānis Lapše.— Tas ir nopietns arguments nākamā gada lauksaimniecības budžeta aizstāvēšanai Saeimā. Programmas ir komplekss, ar kura palīdzību mēs parādām un raksturojam savu darbu.

Zemkopības ministrijas valsts sekretāra vietniece Irina Pilvere, kuras kompetencē ir astoņas Gada ziņojuma nodaļas, pastāstīja, ka šajās nodaļās ir sniegts plašs ieskats mūsu iekšējā un ārējā tirdzniecībā, tās atspoguļo nodokļu un kreditēšanas stāvokli.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!