• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas prezidijs - par tuvākajiem plāniem un darbiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.10.1996., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40664

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja biedra paziņojumi

Vēl šajā numurā

01.10.1996., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijs —

par tuvākajiem plāniem un darbiem

Vakar pēcpusdienā notika Saeimas Prezidija sēde, ko pirmo reizi vadīja pagājušajā ceturtdienā ievēlētais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis. Turklāt sēdē pirmo reizi kā Saeimas Prezidija loceklis piedalījās Aigars Jirgens — kopš 26. septembra Saeimas priekšsēdētāja biedrs. Vienīgi Imants Daudišs šoreiz nebija klāt, jo patlaban viņš atrodas komandējumā Īrijā, Dublinā.

Sēde, kā parasti, noritēja lietišķuma un vienprātības gaisotnē. Diskusiju par apspriežamajiem jautājumiem nebija. Prezidija locekļi akceptēja atzinumus par Saeimā iesniegtajiem likumprojektiem un Saeimas 3. oktobra sēdes darba kārtību, pieņēma zināšanai informāciju par pārmaiņām dažu frakciju sastāvā (attiecībā uz J. Ādamsonu, I. Kreitusi un V. Krisbergu), attaisnoja plenārsēdes kavējumus sešiem deputātiem, pieņēma lēmumus par ārzemju komandējumu piešķiršanu Saeimas deputātiem un darbiniekiem. Tika nolemts, ka agrāk ieplānotajās oficiālajās vizītēs uz Austrāliju un Singapūru (no 8. līdz 18. oktobrim), kā arī uz Franciju (no 28. līdz 30. oktobrim) Ilgas Kreituses vietā dosies Alfreds Čepānis.

Mintauts Ducmanis,

“LV” Saeimas un valdības lietu redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!