• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas parlamentārieši Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.1996., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40320

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lauksaimniecības likums - ideāls kompromiss

Vēl šajā numurā

24.05.1996., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Latvijas parlamentārieši Maskavā

No 20. līdz 24. maijam Maskavā uzturējās Latvijas Saeimas delegācija. Tajā bija pārstāvētas piecas Latvijas parlamenta frakcijas — Jānis Jurkāns (Tautas saskaņas partija), Antons Seiksts (Latvijas ceļš), Juris Celmiņš (Demokrātiskā partija “Saimnieks”), Imants Liepa (Tautas kustība “Latvijai”), Aleksandrs Bartaševičs un Aleksandrs Golubovs (Sociālistiskā partija).

Vakar, 23. maijā, Latvijas — Krievijas parlamentārās atbalsta grupas delegācijas vizītes Maskavā oficiālās programmas pēdējā dienā bija vairākas nozīmīgas tikšanās Krievijas Federācijas parlamenta apakšpalātā. Latvijas delegācija tikās ar Valsts domes lielāko frakciju — KF Komunistiskās partijas frakciju “Mūsu mājas — Krievija” un “Jabloko” deputātiem, kā arī ar deputātu grupas “Tautvaldība” pārstāvjiem, bet Krievijas Ārlietu ministrijā ritēja tikšanās ar ministra vietnieku I.Ivanovu, kurš J.Primakova prombūtnes laikā pilda ārlietu ministra pienākumus.

Sarunu laikā ar Krievijas parlamentāriešiem notika atklāta viedokļu apmaiņa par NATO iespējamās paplašināšanas problemātiku, kā arī jautājumā par minoritāšu stāvokli Latvijā.

Vakarā par godu Saeimas delegācijas vizītei Latvijas vēstniecībā notika pieņemšana, kurā piedalījās Krievijas Federācijas parlamenta un valdības pārstāvji, Maskavas pilsētas domes deputāti, ārvalstu diplomāti, Latvijas un Krievijas masu informācijas līdzekļu pārstāvji.

Šodien J.Jurkāna vadītā delegācija atgriezīsies Rīgā.

LR vēstniecības
Krievijas Federācijā
preses dienets

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!