• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas un Latvijas sadarbību sociālās politikas jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.1996., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39679

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodienas augstākās izglītības iespēju loki

Vēl šajā numurā

10.04.1996., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas un Latvijas sadarbību sociālās politikas jomā

Vācija un Latvija 1996.gadā turpinās sadarbību darba un sociālās politikas jomā. Par to vienojās Vācijas Federatīvās Republikas Federālās darba un sociālās kārtības ministrijas pārstāvji un Latvijas Republikas Labklājības ministrijas valsts sekretāra vietniece Ruta Puriņa, 2.aprīlī Rīgā parakstot nodomu protokolu.

Saskaņā ar vienošanos galvenā uzmanība Vācijas un Latvijas sadarbībā šogad tiks veltīta sociālās apdrošināšanas sistēmas uzbūvei, tālākai darba tirgus struktūras paplašināšanai un invalīdu pārizglītošanās centra tālākai attīstībai Jūrmalā. Konsultācijām un izglītošanas pasākumiem vācu puse piekritusi sniegt finansiālu atbalstu 400 000 Vācijas marku apmērā. Tiesisko un finansiālo pamatu šai sadarbībai starp Vāciju un Latviju sniedz Vācijas federālās valdības TRANSFORM programma, kuras ietvaros kopš 1992.gada Latvijā tiek atbalstītas reformas darba un sociālajā jomā.

Parakstot vienošanos, valsts sekretāra vietniece Ruta Puriņa uzsvēra, ka Latvija, pateicoties sadarbībai ar Vāciju, veikusi krietnu ceļu sociālpolitiskajā transformācijas procesā. Viņa pauda cerību, ka Vācijas konkrētā un efektīvā palīdzība tiks turpināta arī nākamajā gadā, pilnveidojot uz Eiropu orientētu darba un sociālo jomu Latvijā.

VFR vēstniecības preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!