• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavību iespējamajai pavasara stihijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.1996., Nr. 43/44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39266

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas paziņojumi

Par Latvijas valsts īstermiņa iekšējā aizņēmuma parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

08.03.1996., Nr. 43/44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavību iespējamajai pavasara stihijai

Otrdien, 5.martā, Iekšlietu ministrijā notika selektorapspriede, kurā piedalījās iekšlietu ministrs D.Turlais, valsts sekretārs A.Staris, departamentu vadītāji un visu valsts rajonu policijas pārvalžu priekšnieki. Apspriedes temats — IeM apakšvienību gatavība operatīvai darbībai iespējamo pavasara plūdu gadījumā.

Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta departamenta priekšnieks J.Ņabis informēja par iespējamo plūdu apdraudētajiem rajoniem un UGDD darbinieku uzdevumiem pavasara plūdu laikā. Darbam sagatavotas lielās sūkņu stacijas, 11 laivas glābšanas darbiem, tiek pārbaudītas sakaru un apziņošanas sistēmas, kā arī sirēnas un skaļruņi. UGDD plūdu gadījumā ir gatavs pāriet uz pastiprinātu darba režīmu — divām maiņām.

Kārtības policijas priekšnieks Ivars Stūrainis informēja par valsts policijas gatavību nodrošināt sabiedrisko kārtību ne tikai plūdu vietās, bet arī tur, kur tiks evakuēti cilvēki un materiālās vērtības. Tiks izstrādātas transporta apvedceļu shēmas, paredzot dažāda mēroga plūdu iespējamību.

Dainis Turlais, runājot par katra rajona policijas darbinieku gatavību ekstremālai situācijai, uzsvēra, ka nepieciešama sadarbība ar pašvaldībām, kā arī koordinēta rīcība kopā ar pašvaldību policiju un Zemessardzi.

Sākot ar 11.martu, IeM dežūrdaļa saņems ne tikai informāciju par kriminālnotikumiem, bet arī ziņojumus par hidrometeoroloģisko stāvokli katrā valsts rajonā, operatīvo stāvokli pirmsplūdu laikā un veiktajiem sagatavošanas pasākumiem.

IeM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!