• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrijā - Francijas firmas pārstāvis. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.1996., Nr. 43/44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39264

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par gatavību iespējamajai pavasara stihijai

Vēl šajā numurā

08.03.1996., Nr. 43/44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU ZIŅAS

Ekonomikas ministrijā — Francijas firmas pārstāvis

Vakar, 7. martā Ekonomikas ministrijā viesojās Francijas firmas “LYONNAISE DES EAUX” Skandināvijas un Baltijas valstu pārstāvniecības vadītājs Žans Luks Delmass (Jean — Luz Delmas). Sarunā ar Ekonomikas ministrijas parlamentāro sekretāri Inesi Vaideri viņš iepazīstināja ar firmas vēsturi un galvenajiem darbības virzieniem.

Firma “LYONNAISE DES EAUX” dibināta apmēram pirms 120 gadiem. Pašlaik tās darbība aptver piecas nozares — ūdensapgādi un kanalizāciju, enerģētiku, celtniecību, sadzīves atkritumu pārstrādi, kā arī sakarus un telekomunikācijas. Firmas kapitāls ir 100 miljardi franku, strādājošo skaits — 130 tūkstoši.

Taču galvenā vērība sarunas gaitā tika pievērsta firmas piedāvātajam projektam, lai uzlabotu Rīgas pilsētas ūdensapgādes kvalitāti. Kā pastāstīja Ž.L. Delmass, firmas darbībai ūdensapagādes jomā ir ļoti plaša ģeogrāfija. Tā savus projektus ir realizējusi, piemēram, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Anglijā, Vācijā, Itālijā, Beļģijā, Malaizijā, Honkongā, Ķīnā. Firmas speciālisti ir iepazinušies arī ar ūdensapapgādes un kanalizācijas sistēmas stāvokli un piedāvā Rīgas pašvaldībai savu projektu ūdens kvalitātes un apgādes sistēmas pilnveidošanai. Ar šī projekta būtību — kopuzņēmuma izveidošanu un tā galvenajiem darbības principiem — tika iepazīstināta I.Vaidere.

Ieva Jākobsone,
EM preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!