• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Izraēlas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.1996., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39213

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas paziņojums

Par Latvijas valsts īstermiņa iekšējā aizņēmuma parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

05.03.1996., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU, NOZARU ZIŅAS

Par Latvijas un Izraēlas sadarbību

Piektdien, 1.martā, LR ārlietu ministrs Valdis Birkavs un Izraēlas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Tova Hercla parakstīja Latvijas Republikas valdības un Izraēlas Valsts valdības līgumu par savstarpēju atteikšanos no vīzām attiecībā uz personām, kurām ir diplomātiskās vai dienesta pases.

Pirms līguma parakstīšanas LR ārlietu ministrs un Izraēlas vēstniece apsprieda abu valstu savstarpējo attiecību stāvokli un aktuālus starptautiskus jautājumus. Tikšanās laikā V.Birkavs informēja, ka Latvija uzmanīgi seko Tuvo Austrumu miera nostiprināšanas procesam un ar dziļu sašutumu uzņēmusi ziņu par 25.februārī notikušajiem terora aktiem Izraēlā. Ministrs uzsvēra, ka “šie ne ar ko neattaisnojamie terora akti nopietni apdraud trauslo Izraēlas un Palestīnas atbrīvošanās organizācijas (PAO) attiecību līdzsvaru un miera procesa sekmīgu attīstību”. V.Birkavs pauda uzskatu, “ka PAO līderiem, kā arī palestīniešu pašpārvaldes pārstāvjiem nopietni jāaktivizē savi pūliņi, lai novērstu terorismu un, balstoties uz jau panāktajām starptautiskajām vienošanām šajā procesā, daudz aktīvāk turpinātu dialogu, kas ir vienīgais ceļš uz savstarpēju saprašanos un līdzāspastāvēšanu Tuvo Austrumu reģionā”.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!