• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Padomes ģenerālsekretārs - Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.1996., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

AGREEMENT between the Government of the Republic of Latvia and the Government of the Socialist Republic of Vietnam for the Promotion and Protection of Investments

Vēl šajā numurā

16.02.1996., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Eiropas Padomes ģenerālsekretārs — Latvijā

Vakar, 15.februārī, Latvijā darba vizītē ieradās Eiropas Padomes ģenerālsekretārs Daniels Taršis (Daniel Tarschys). Šodien viņam ieplānota saspringta darba programma: priekšpusdienā tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Ilgu Kreitusi un Ministru prezidentu Andri Šķēli, piedalīšanās Eiropas Padomes Dokumentācijas un informācijas centra atklāšanā Nacionālās bibliotēkas izstāžu zālē. Te paredzētas gan Nacionālās bibliotēkas direktora Andra Vilka, augstā viesa Daniela Tarša, gan LR ārlietu ministra Valda Birkava svinīgas uzrunas. Notiks arī preses konference.

Pašlaik Eiropas Padomes dokumentācijas un informācijas centri (DIC) darbojas Budapeštā, Varšavā, Prāgā, Bratislavā, Maskavā, Sofijā, Viļņā, Bukarestē, Tallinā un Kijevā. Rīgā atklātais centrs būs vienpadsmitais pēc kārtas. Šajos centros ikvienam ir pieejama informācija par EP aktivitātēm un mērķiem perspektīvā. DIC darbība vērsta uz aktīvu vienotas Eiropas idejas popularitātes veicināšanu, īpaši jaunatnes un studentu vidū. Minētais centrs atbalsta EP rīkotos pasākumus, kā arī nodrošina Eiropas Padomi ar informāciju par aktuālākajiem notikumiem valstīs, kurās darbojas minētie centri.

Šodien pēcpusdienā Eiropas Padomes ģenerālsekretārs tiksies ar Valsts prezidentu Gunti Ulmani, kā arī apmeklēs Stokholmas Ekonomikas augstskolu.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!