• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Baltijas valstu ārlietu ministri šodien - Viļņā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.1996., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38798

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mēs - kā Latvija, tā Dānija - gribam uzbūvēt apvienotu, stipru Eiropu

Vēl šajā numurā

07.02.1996., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Baltijas valstu ārlietu ministri šodien — Viļņā

Šodien, 7. februārī, Viļņā tiekas Baltijas valstu ārlietu ministri — Latvijas ārlietu ministrs Valdis Birkavs, Lietuvas ārlietu ministrs Povils Gilis un Igaunijas ārlietu ministrs Sīms Kallass.

Tikšanās laikā paredzēts apspriest informācijas apmaiņas un rīcības koordināciju jautājumos, kas saistīti ar Eiropas integrācijas procesu, sadarbību ar Ziemeļvalstīm, kā arī attiecībām ar Krieviju, Ukrainu u.c. valstīm.

Iecerēts pārrunāt Eiropas drošības un stabilitātes aspektus, liekot akcentus uz pētījuma par NATO paplašināšanos konsekvencēm, kā arī Baltijas valstu līdzdalību miera uzturēšanas procesā bijušajā Dienvidslāvijā.

Plānots apspriest arī jautājumu par Baltijas valstu sadarbību starptautisko organizāciju ietvaros, izvērtēt esošo starpvalstu sadarbības līmeni Baltijas Ministru padomes ietvaros, kā arī pārrunāt Baltijas valstu ekonomiskās sadarbības iespējas.

Tikšanās ietvaros tiks parakstīts arī Latvijas un Igaunijas līgums par savstarpēju ieguldījumu veicinā<šanu un aizsardzību.

Noslēgumā plānots apstiprināt tikšanās kopīgo protokolu.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!