• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz tikšanos Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.1996., Nr. 18/19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38753

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atkritumi Rīgas rajonā - plānojums līdz 2005.gadam

Vēl šajā numurā

01.02.1996., Nr. 18/19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz tikšanos Maskavā

Vakar, 31.janvārī, LR Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš devās uz Maskavu, lai tiktos ar KF ārlietu ministra vietnieku Sergeju Krilovu.

Tikšanās laikā paredzēts apspriest Latvijas un Krievijas abpusējās sadarbības tālākās attīstības virzienus, tai skaitā pievēršot uzmanību Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas kā konstruktīvi pragmatiska attiecību modeļa darbības uzsākšanai.

Tiks pārrunātas nozīmīgu tranzīta projektu izveidošanas iespējas ar abu valstu iesaistīšanos, kā arī sadarbības veicināšana starp Latvijas un Krievijas pierobežas rajoniem.

Pārrunājamo tēmu lokā plānots iekļaut jautājumu par to, kā tiek pildīta līgumu pakete par KF bruņoto spēku izvešanu no Latvijas, tai skaitā KF nelegāli demobilizēto militārpersonu izbraukšanas jautājumu un Skrundas RLS objekta kontroles procesu. Tiks apspriests arī Latvijas un Krievijas robežas delimitācijas un demarkācijas jautājums.

Tikšanās laikā tiks skarti līgumattiecību bāzes pilnveidošanas aspekti ekonomikas, kultūras, izglītības un zinātnes, kā arī nelegālās imigrācijas novēršanas jomā.

Abas puses apspriedīs arī aktuālus drošības un starptautiskās sadarbības jautājumus, tajā skaitā līguma par parasto bruņojumu Eiropā realizāciju, NATO paplašināšanos, ANO tālākās attīstības perspektīvām un citas problēmas.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!