• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālajā drošības padomē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.1996., Nr. 15/16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38690

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.20

Par bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Privatizācijas aģentūra" padomi

Vēl šajā numurā

30.01.1996., Nr. 15/16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālajā drošības padomē

Vakar, 29.janvārī, Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa vadībā notika Latvijas Republikas Nacionālās drošības padomes kārtējā sēde.

Ārlietu, iekšlietu un aizsardzības ministri ziņoja par drošības stāvokli valstī. Padome apsprieda Nacionālās drošības koncepcijas izpildes gaitu un tās tālāko realizāciju.

NDP uzklausīja NBS komandiera vietas izpildītāja J.Eihmaņa ziņojumu par Zemessardzes uzdevumiem un funkcijām kopējā NBS struktūru sistēmā. Pieņemot zināšanai sniegto informāciju, padome noliedza ZS štāba likvidācijas iespēju. Padome uzsvēra, ka turpmāk jāpārdomā funkciju sadale starp NBS un ZS štābiem Aizsardzības ministrijas piešķirto līdzekļu ietvaros. NDP uzskata, ka jebkādas izmaiņas, kas skar valsts drošības jautājumus, var veikt tikai pēc pilnīgas un izsmeļošas situācijas izvērtēšanas.

Nacionālā drošības padome aicināja Ministru prezidenta biedru Z.Čeveru un aizsardzības ministru A.Krastiņu detalizēti izanalizēt ZS pulkveža J.Eihmaņa ziņojumu un iesniegt savus priekšlikumus NDP.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!