• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija Par Saeimas Prezidija 1995. gada 14. novembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.1995., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija gaida Viņa Karalisko Augstību Velsas princi Čārlzu

Vēl šajā numurā

16.11.1995., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1995. gada 14. novembra sēdi

1. Prezidijs nolēma iekļaut 1995. gada 16. novembra sēdes darba kārtībā jautājumu par Saeimas komisiju locekļu ievēlēšanu un uzdeva Saeimas Kancelejai sagatavot Saeimas lēmumu projektus.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1995. gada 16. novembra sēdes darba kārtību.

3. Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt šā gada 18. novembrī pulksten 12.00 Saeimas sēdi sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 77. gadadienu.

Sēdes darba kārtībā:

1. Saeimas priekšsēdētājas uzruna.

2. Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas prezidenta Migela Anhela Martinesa uzruna.

4. Prezidijs izskatīja jautājumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 1995. gada 10. janvāra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 1995. gadam”.

Prezidijs nolēma 14. novembrī sasaukt Frakciju padomes sēdi, lai izskatītu minēto jautājumu un saziņā ar Frakciju padomi pieņemtu lēmumu.

5. Pieņēma zināšanai LNNK un LZP frakcijas priekšsēdētāja A. Kiršteina informāciju par to, ka 13. novembrī frakcijas sēdē ir mainīts Nacionālās frakcijas nosaukums.

Minētā frakcija ir pārdēvēta par LNNK un LZP frakciju.

6. Pieņēma zināšanai Demokrātiskās partijas “Saimnieks” frakcijas, frakcijas “Latvijai”, frakcijas “Latvijas ceļš”, Latvijas Vienības partijas frakcijas, frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai”, LNNK un LZP frakcijas, Latvijas Zemnieku savienības, Latvijas Kristīgo demokrātu savienības un Latgales Demokrātiskās partijas frakcijas nolikumus.

Prezidijs pieņēma zināšanai deputāta A. Bartaševiča informāciju par to, ka ir izveidots deputātu bloks “Sociālistiskā partija — Līdztiesība”, kā arī lūdza iesniegt Prezidijam minētā bloka nolikumu.

Prezidijs lūdza arī Tautas saskaņas partijas frakciju iesniegt Prezidijam frakcijas nolikumu.

7. Prezidijs atlika deputāta V. Kalnbērza iesnieguma izskatīšanu par Saeimas 16. novembra sēdes kavējumu sakarā ar to, ka iesniegums nebija noformēts saskaņā ar Kārtības ruļļa 8. panta 1. punktu, kas noteic, ka deputāts drīkst nepiedalīties Saeimas darbā ne ilgāk kā vienu nedēļu, iepriekš par to paziņojot Prezidijam un izprasot neapmaksātu atvaļinājumu.

Prezidijs uzdeva Saeimas sekretāra biedrei J. Kušnerei vienoties ar deputātu V. Kalnbērzu par minētā iesnieguma attiecīgu noformēšanu.

8. Prezidijs nolēma apstiprināt izdevumu tāmi sakarā ar Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas prezidenta Migela Anhela Martinesa vizīti Latvijā 1995. gada 17.—19. novembrī.

9. Prezidijs nolēma apstiprināt izdevumu tāmi sakarā ar vizīti, kurā 1995. gada 21. un 22. novembrī Latvijā ieradīsies Eiropas parlamenta delegācija attiecībām ar Baltijas valstīm.

10. Prezidijs atlika izdevumu tāmes izskatīšanu attiecībā uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Migrācijas, bēgļu un demogrāfijas jautājumu komitejas izbraukuma sēdi Latvijā 1995. gada 19.—21. novembrī.

11. Piešķīra komandējumu pēc Polijas Republikas Seima maršala Jozefa Ziha oficiāla ielūguma Saeimas priekšsēdētājai I. Kreitusei, Saeimas Kancelejas darbiniekam un tulkam laikā no 4. decembra līdz 7. decembrim uz Viduseiropas un Austrumeiropas valstu parlamentu prezidentu otro tikšanos Varšavā (Polija).

Saeimas sekretāra biedre J. Kušnere

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!