• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta uzmanība: par enerģiju un siltumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.1995., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37505

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

27.10.1995., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Ministru prezidenta uzmanība: par enerģiju un siltumu

Vakar, 26.oktobrī, Ministru prezidents Māris Gailis apmeklēja valsts akciju sabiedrību “Latvenergo”, kur iepazinās ar gatavību 1995./96.gada apkures sezonai un siltumapgādes uzņēmumu problēmām.

“Latvenergo” ražošanas direktors Romalds Laveika pastāstīja, ka Rīgas siltumapgādes tīklam pašlaik ir pieslēgti ap 40 procenti patērētāju. Pieslēgšana turpinās. R.Laveika atzīmēja, ka 30 procenti no maģistrālajiem siltumapgādes tīkliem ir vecāki par 25 gadiem. Šogad ir atjaunoti 10 km siltumtīklu, un turpmāk rekonstrukcijas tempus nepieciešams paātrināt.

“Latvenergo” viceprezidents Ivars Vilnītis iepazīstināja klātesošos ar uzņēmuma ekonomisko un finansiālo stāvokli. Čpaši tika uzsvērta parādu problēma. “Latvenergo” debitori ir parādā uzņēmumam Ls 14,1 milj. par elektro-
enerģiju un Ls 43,9 milj. par siltumu. Savukārt “Latvenergo” parāds uzņēmumam “Latvijas gāze” sasniedz Ls 7,8 milj., Krievijai — Ls 2,6 un Lietuvai — Ls 1,2 milj.

Noslēgumā Ministru prezidents apmeklēja Rīgas TEC 1, siltuma mezglu Ģertrūdes ielā 47, pašvaldības katlu māju Mārupē un citus siltumapgādes objektus.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!