• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finansu un budžeta krīzes pārvarēšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.07.1995., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35716

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Ostu padomes sēdē

Vēl šajā numurā

05.07.1995., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Finansu un budžeta krīzes pārvarēšanai

Ministru kabineta izveidotās darba grupas 3. jūlija sēdē tika izvērtēts darbs, izstrādājot trīs likumprojektus: par banku sanāciju un bankrotu, par noguldījumu apdrošināšanu un par komercbankām. Šie likumprojekti tiek izstrādāti saskaņā ar Eiropas Savienības atbilstošajiem tiesību aktiem, un to izveidē aktīvi līdzdarbojas ārvalstu speciālisti. 7. jūlijā divi no likumprojektiem tiks izskatīti Ministru kabineta Ekonomikas un finansu komitejā, lai jau nākamnedēļ tos varētu iesniegt Saeimas Budžeta un finansu komisijai.

Valsts ieņēmumu valsts ministre Aija Poča ziņoja, ka patlaban notiek konsultācijas par Valsts ieņēmumu dienesta vadības un muitas vadības iecelšanu. Šis jautājums tiks atrisināts tuvāko desmit dienu laikā.

Finansu ministre Indra Sāmīte sniedza ieskatu valsts budžeta izpildes gaitā. Var uzskatīt, ka minimālā programma ir izpildīta. Ieņēmumiem ir tendence lēni, bet noteikti palielināties.

Runājot par stāvokli komercbanku sektorā, finansu ministre Indra Sāmīte ziņoja, ka jau piektdien, 7. jūlijā, pamatvilcienos būs pabeigta “Bankas Baltija” noguldījumu struktūras analīze un pirmdien, 10. jūlijā, darba grupā varēs apspriest variantus, kādā kārtībā izmaksāt fizisko personu noguldījumus.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!