• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1995. gada 27. jūnija noteikumi Nr. 169 "Grozījumi Ministru kabineta 1994.gada 4.oktobra noteikumos nr.198 "Par konfiscētās, bezīpašnieka, bezmantinieka, pēc mantošanas tiesībām valstij vai pašvaldībai pārgājušās, dāvinājuma, atrastās un atrastās apslēptās mantas uzskaiti, novērtēšanu un realizāciju"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.07.1995., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35663

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Noteikumi par iemaksām nodarbinātības fondā

Vēl šajā numurā

05.07.1995., Nr. 101

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 169

Pieņemts: 27.06.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi nr. 169

(prot. nr. 35, 16.§) Rīgā 1995. gada 27. jūnijā

Grozījumi Ministru kabineta 1994.gada 4.oktobra noteikumos nr.198 “Par konfiscētās, bezīpašnieka, bezmantinieka, pēc mantošanas tiesībām valstij vai pašvaldībai pārgājušās, dāvinājuma, atrastās un atrastās apslēptās mantas uzskaiti, novērtēšanu un realizāciju”

Izdoti saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 8.pantu

Izdarīt Ministru kabineta 1994.gada 4.oktobra noteikumos nr.198 “Par konfiscētās, bezīpašnieka, bezmantinieka, pēc mantošanas tiesībām valstij vai pašvaldībai pārgājušās, dāvinājuma, atrastās un atrastās apslēptās mantas uzskaiti, novērtēšanu un realizāciju” (Latvijas Vēstnesis, 1994, 118.nr.) šādus grozījumus:

1. Papildināt 6.punktu ar jaunu piekto rindkopu šādā redakcijā:

“Veterinārajai uzraudzībai pakļauto mantu uzglabāšana, pārvadāšana, izlietošana, realizācija, pārstrāde vai iznīcināšana jāizdara tikai saskaņā ar valsts veterinārā dienesta iestāžu amatpersonu prasībām un to uzraudzībā, higiēniski sanitārajai uzraudzībai pakļauto mantu — saskaņā ar vides veselības dienesta iestāžu amatpersonu prasībām un to uzraudzībā, bet fitosanitārajai uzraudzībai pakļauto mantu — saskaņā ar valsts augu aizsardzības dienesta iestāžu amatpersonu prasībām un to uzraudzībā.”

2. Papildināt 7.punktu ar jaunu otro rindkopu šādā redakcijā:

“Ātri bojājošos konfiscētos un bezīpašnieka pārtikas produktus drīkst ar Latvijas administratīvo pārkāpumu kodeksa 304.pantā minēto institūciju un iestāžu, kā arī vides veselības dienesta iestāžu vai valsts veterinārā dienesta iestāžu amatpersonu kopīgi sastādītu protokolu bez atlīdzības nodot valsts, pašvaldības vai sabiedriskajām organizācijām (slimnīcām, veco ļaužu pansionātiem, bērnudārziem, bērnunamiem, skolām un slēgta tipa iestādēm), norādot minēto produktu pārstrādes nosacījumus.”

Ministru prezidents M.Gailis

Zemkopības ministrs Ā.Ūdris

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!