• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.1995., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35646

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta ieteikumi Nr.3

Ostas pārvaldes paraugnolikums

Vēl šajā numurā

04.07.1995., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejā

 

Vakar, 3. jūlijā, MK Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja Nacionālās alkohola ierobežošanas komisijas nolikumu. Komisijas mērķi ir valsts alkohola politikas izstrāde, patērētāju interešu aizsardzība un darbība alkohola patēriņa samazināšanai.

Tika akceptēti MK noteikumu projekti "Par valsts seksuāli transmisīvo slimību un HIV/AIDS epidēmijas ierobežošanas koordinācijas komisijas nolikumu" un "Par nacionālā AIDS centra nolikumu", kā arī rīkojuma projekts "Par seksuāli transmisīvo slimību un HIV/AIDS epidēmijas ierobežošanas pasākumiem".

Komiteja akceptēja MK rīkojuma projektu "Par demogrāfiskās situācijas uzlabošanu Latvijas Republikā". Šis rīkojums atzīst par valstiski svarīgu, lai nodrošinātu latviešu nācijas skaitlisko atjaunošanos, un tas ietver reālu rīcības plānu demogrāfiskās situācijas uzlabošanai.

Konceptuāli tika izskatīts arī grozījumu projekts MK 1995. gada 14. marta noteikumiem nr. 51 "Par darba samaksu no budžeta finansējamo iestāžu pedagoģiskajiem darbiniekiem".

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!