• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.1995., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34571

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

05.04.1995., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

Zvērinātu advokātu biroja "KĀZUSS" praktizēšanas vietas jaunā adrese: Rīgā, Brīvības ielā 356, tālr.528285.

 

Laulības līgums

Dobeles pilsētas domes dzimtsarakstu nodaļa paziņo, ka dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1995.gada 30.martā reģistrēts Raimonda un Evitas Slāviešu laulības līgums.

 

Dzīvs — vai miris

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušiem DINU HNOHU, MENDELI HNOHU, ĀBRAMU-JANKELI HNOHU, NISONU HNOHU, GERCU HNOHU, kuru pēdējā dzīves vieta bija Rīga.

Ja Dina, Mendelis, Ābrams-Jankelis, Gercs, Nisons Hnohi nav miruši, viņiem jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Dinu, Mendeli, Ābramu-Jankeli, Nisonu, Gercu Hnohiem, viņu atrašanās vietu, rakstveidā paziņot par to tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas pieteikums izsludināt par mirušu ANDREJU KAMERGRAUZI, dzim. 1911.gada 26.jūnijā, pēdējā pastāvīgā dzīves vieta Rīgas rajona Babītē, "Pauguros".

Personām, kurām ir ziņas par Andreja Kamergrauža atrašanās vietu vai citas ziņas, jāpiesakās Rīgas rajona tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Madonas rajona tiesa saņēmusi pieteikumu izsludināt par mirušu Augustu Namatēvu, dzimušu 1889.gadā Madonas rajona Bērzaunes pagastā.

Lūdzam visas personas, kurām ir zināms par viņa nāvi, paziņot par to tiesai.l

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu JĀNI APĪNI, dzimušu 1908.gadā Krustpilī. Ja Jānis Apīnis nav miris, viņam jāierodas tiesā Jēkabpilī, Brīvības ielā 126. Aicinām visas presonas, kurām ir kādas ziņas par Jāni Apīni, paziņot par to tiesai.l

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ANTONU KRAUKLI, dzim. 1908.gada 30.augustā. Tiesa uzaicina visas personas, kurām zināma Antona Kraukļa atrašanās vieta, par to ziņot tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Ja A.Krauklis nav miris, viņam jāierodas tiesā vai jāpaziņo tai sava atrašanās vieta.l

 

Pēdējā griba

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums par ERNESTA ANDREJA d.ELENBERGA, dzimuša 1902.gada 24.augustā, miruša 1993.gada 22.februārī, dzīv.Limbažu rajona Umurgas pagasta "Priedītēs", pēdējās gribas rīkojuma akta stāšanos likumīgā spēkā. Uzaicinām visus, kuri pretendē uz viņa atstāto mantojumu, pieteikt savas prasības tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas. Pēc šī termiņa pretenzijas nepieņemsim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!