• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta : zemkopības ministrs, "Latvenergo" pārstāvji. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.1995., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34538

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

05.04.1995., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta : zemkopības ministrs, "Latvenergo" pārstāvji

Vakar, 4. aprīlī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar zemkopības ministru Āriju Ūdri (attēlā pa kreisi). Tika apspriesta situācija Latvijas laukos, sagatavotība pavasara sējai, individuālo zemnieku un kooperatīvu iespējas ievērot visas agrotehnikas prasības. Valsts prezidents un zemkopības ministrs pārrunāja privatizācijas gaitu laukos, budžeta līdzekļu izlietojumu un subsīdiju mērķtiecīgas izmantošanas iespējas.

Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar pieņēma "Latvenergo" darbinieku grupu. Viņi iepazīstināja ar stāvokli "Latvenergo" kopumā un izteica savu viedokli par "Latvenergo" vadītāju maiņu un jaunas valdes izveidošanu. Tika uzsvērts, ka sarežģītajos ekonomisko pārkārtojumu apstākļos valsts akciju sabiedrība "Latvenergo" ir pilnīgi saglabājusi ražošanas spējas un bez pārtraukumiem apgādā ar elektrību visus patērētājus. Bez tam "Latvenergo" nodrošina darba vietas aptuveni septiņiem tūkstošiem cilvēku. Savas pozīcijas nav zaudējusi arodbiedrība "Enerģija", kas rūpējas par strādājošo sociālajām vajadzībām. Nozares modernizācijā ieguldīti lieli līdzekļi, notiek apmācības gan Latvijā, gan ārzemēs. Izveidojušies labi sakari ar ārzemju partneriem, īpaši ar kolēģiem Vācijā, no kurienes saņemta arī mazlietota tehnika. Sadarbojoties ar ārzemju partneriem, tiek sagatavots nozares rekonstrukcijas projekts. "Latvenergo" darbinieki uzskata, ka pārmaiņas akciju sabiedrības valdē un pieredzējušā vadītāja G.Koemeca atcelšanua no amata var ļoti nelabvēlīgi ietekmēt "Latvenergo" turpmāko darbību. Iespējama nozares sadrumstalošana un sasteigta privatizācija.

VPK

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!