• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.1995., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34421

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

28.03.1995., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu un drošības komitejā

 

Vakar, 27.martā, Ārlietu un drošības komitejas sēdē parakstīšanai tika akceptēts Vācijas un Latvijas valdību Vispārējais nolīgums par konsultācijām un sadarbību. Nolīgums paredz abu valstu sadarbību Latvijas tautsaimniecības un ekonomikas speciālistu un vadošo darbinieku konsultēšanā, izglītošanā un kvalifikācijas celšanā, kā arī ar tieslietām, valsts pārvaldi, izglītību, sociālo sfēru un vides aizsardzību saistīto projektu īstenošanā.

Komiteja akceptēja grozījumus Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā. To mērķis ir sakārtot kodeksa normas atbilstoši likumam "Par valsts proves uzraudzību", nosakot atbildību par pēdējā prasību neievērošanu. Saskaņā ar grozījumiem par dārgmetālu un dārgakmeņu izstrādājumu glabāšanu to izgatavošanas vai tirdzniecības vietās bez proves zīmes un valsts garantijas zīmes vai proves zīmoga viltošanu tiks uzlikts naudas sods līdz 200 latiem. Par to izstrādājumu, kas nav nodrošināti ar kvalitātes apliecībām, realizāciju paredzēts uzlikt naudas sodu līdz 250 latiem. Minēto administratīvo pārkāpumu lietas izskatīs Valsts proves uzraudzības inspekcija.

Ministri akceptēja ratifikācijai Saeimā pagājušā gada 30.augustā Palangā parakstīto Igaunijas, Latvijas un Lietuvas valdību līgumu par savstarpējo palīdzību muitas jautājumos, kas paredz plašu triju valstu muitas dienestu sadarbību robežu šķērsojošo personu, preču un transportlīdzekļu uzraudzībā, nepieciešamo dokumentu piegādē un informācijas apmaiņā. Palīdzība tiks sniegta pēc pieprasījuma, ko izteikusi viena no līgumslēdzējām pusēm.

A.Borisovs, VPD

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!