• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kampaņa pret iekšlietu ministru Jāni Ādamsonu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.1995., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34127

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas paziņojumi

Par Latvijas valsts īstermiņa iekšējā aizņēmuma parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

04.03.1995., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kampaņa pret iekšlietu ministru Jāni Ādamsonu

Iekšlietu ministrijas vadība uzskata, ka šobrīd mūsu valsts dzīvē ir iestājies tāds periods, kad izšķiras jautājums par to, vai Latvija patiesi ies tiesiskas attīstības un likumības ceļu, vai arī tuvākajā nākotnē mēs dzīvosim zemē, kur noziedzība saaugs kopā ar biznesu un politiku.

Šādu apgalvojumu Iekšlietu ministrijai ļauj izteikt operatīvā informācija, kura ir tās rīcībā, kā arī acīmredzamie fakti, ka iekšlietu ministra Jāņa Ādamsona darbības nomelnošanai tiek pirktas Latvijas lielāko laikrakstu slejas. Nevienam neinteresēja Jāņa Ādamsona iepriekšējās dienesta gaitas Robežapsardzībā un Jūras spēkos līdz brīdim, kamēr netika aiztikti vairāki tā saucamie "lielā biznesa" darboņi, kuri tagad nokļuvuši apsūdzēto statusā.

Iekšlietu ministrijas vadība uzskata, ka Jānim Ādamsonam nav jātaisnojas neviena priekšā vai arī kāds jāsūdz tiesā par goda un cieņas aizskaršanu. Esam pārliecināti, ka žurnālisti paši noskaidros patiesību par "Dienas Biznesā" aprakstītajiem notikumiem, publicēs visu faktu materiālu kopumā bez baumām un apmelojumiem. Ja arī Jāņa Ādamsona darbībā savulaik būtu bijuši kādi pārkāpumi, kurus mēģina viņam "pierakstīt", tad uz to būtu bijusi attiecīga tiesiska reakcija.

Apmelojumu kampaņa nepārprotami liecina, ka ir zināmas aprindas un konkrētas personas, kuras ir ieinteresētas, lai panāktu iekšlietu ministra nomaiņu, vai arī, visiem iespējamiem līdzekļiem viņu diskreditējot, panāktu situāciju, ka ministrs pats atsakās no saviem amata pienākumiem. Iekšlietu ministrijai ir zināmas šīs aprindas un konkrētās personas, kuru vārdus, mēs ceram, tuvākajā laikā sabiedrība uzzinās.

IeM preses centrs,

3. martā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!