• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta - komercbanku prezidents. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.1995., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33870

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas namā

Vēl šajā numurā

08.02.1995., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta — komercbanku prezidents

Uz sarunu pie Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa otrdien, 7. februārī, bija ieradušies Komercbanku asociācijas prezidents Teodors Tverjons un Republikas bērnu klīniskās slimnīcas galvenais ārsts Ivars Lamsters, lai pārrunātu komercbanku atbalsta programmas Bērnu slimnīcai. Komercbanku asociācijas prezidents T.Tverjons piedāvāja ilgstošu un mērķtiecīgu sadarbību.

Valsts prezidents Guntis Ulmanis un Teodors Tverjons sarunā uzsvēra, ka sadarbības mērķis nav gādāt par ikdienišķām slimnīcas vajadzībām, bet gan veidot fundamentālas bērnu veselības profilakses un ārstēšanas programmas. Pirmkārt uzmanība tika pievērsta veselības aprūpes sistēmas uzlabošanai un jaunu ārstēšanas metožu ieviešanai. Viens no tuvākajiem šīs sadarbības uzdevumiem ir uzstādīt Klīniskajā slimnīcā mākslīgās nieres iekārtu un barokameru.

Savukārt, runājot par Draudzīgā aicinājuma kustības tālākvirzību, Draudzīgā aicinājuma padomes loceklis T.Tverjons informēja G.Ulmani, ka ir panākta vienošanās ar apgādu "Zvaigzne ABC" un Sorosa fondu par bērnu enciklopēdijas tulkošanu latviešu valodā un tās izdošanu.

Sarunas nobeigumā Komercbanku asociācijas prezidents pastāstīja Valsts prezidentam par pēdējās dienās sarežģījušos situāciju Latvijas banku sistēmā.

Valsts prezidenta Kanceleja, A.B.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!