• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par cenām un darba samaksu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.1995., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33522

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Latvijas Zinātņu akadēmijas sākumiem

Vēl šajā numurā

30.12.1995., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par cenām un darba samaksu

1995. gada novembrī

Pamatojoties uz cenu reģistrācijas rezultātiem un darba samaksas statistikas veiktajiem aprēķiniem, Valsts statistikas komiteja ziņo:

1. 1995. gada novembrī, salīdzinot ar 1994. gada novembri, patēriņa cenas pieauga par 24%, bet valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu strādājošo mēneša vidējā darba samaksa — attiecīgi par 16%.

2. Patēriņa cenas 1995. gada novembrī, salīdzinot ar oktobri, pieauga par 2,0%, tai skaitā pārtikas precēm (ieskaitot alkoholiskos dzērienus) pieauga par 2,4%, gan nepārtikas precēm, gan pakalpojumiem — par 1,5%.

Valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu strādājošo mēneša vidējā darba samaksa 1995. gada novembrī, salīdzinot ar oktobri, palielinājās par 1,4%, tai skaitā uzņēmumos, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu tā samazinājās par 1,2%, bet budžeta iestādēs — palielinājās par 6,7%.

Valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu 1995. gada novembrī mēneša vidējā darba samaksa bija Ls 102,05, budžeta iestādēs — Ls 84,52, uzņēmumos, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu — Ls 116,03; oktobrī mēneša vidējā darba samaksa valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu bija Ls 100,63, tai skaitā budžeta iestādēs — Ls 79,19, uzņēmumos, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu — Ls 117,44.

Līdz šā gada 7. decembrim valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu darbiniekiem nav izmaksāta darba samaksa kopsummā 5,3 milj. latu.

Valsts statistikas komitejas

Darba statistikas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!