• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbalstu vecajiem ļaudīm Par atbalstu slimajiem bērniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.1998., Nr. 373 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33396

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Vācijas un Latvijas vienošanos

Vēl šajā numurā

16.12.1998., Nr. 373

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par atbalstu vecajiem ļaudīm

Dārgie Latvijas iedzīvotāji, uzņēmēji, finansisti, lauksaimnieki, vietējo pašvaldību vadītāji, tautieši!

Tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Tas ir pasludināts par Pasaules veco ļaužu gadu. Diemžēl daudzi Latvijas vecie ļaudis ir tik trūcīgi, ka ar lielām bažām domā par izdzīvošanu šajā ziemā. Tāpēc Latvijas Pensionāru federācija vēršas pie visas sabiedrības ar aicinājumu — palīdzēt visiem tiem mūsu valsts vecajiem ļaudīm, kuriem ir tik ļoti nepieciešams atbalsts, vai tas ir jūsu tuvākais kaimiņš vai radinieku un draugu aizmirsts pansionāta, sava pilsētas dzīvokļa vai arī lauku mājas vientuļš iemītnieks.

Būsim atsaucīgi un nepaiesim garām mūsu vecajām māmuļām un tēviem! Ikviens gan morāls, gan materiāls atbalsts palīdzēs mūsu vecajiem ļaudīm padarīt gaišākus tuvojošos Ziemassvētkus un Jauno gadu! Būsim atsaucīgi un izpalīdzīgi, kur un kā vien to spējam!

Latvijas Pensionāru

1998.gada decembrī federācijas dome

Par atbalstu slimajiem bērniem

Latvijas Slimo bērnu aizsardzības fonds lūdz jūs sniegt palīdzību Latvijas bērniem, kuri slimo un ārstējas slimnīcās, rehabilitācijas centros, bērnu namos.

Biedrība ir brīvprātīgā bezpeļņas organizācija, kurai ir ļoti nepieciešami sponsori, lai kaut cik garantētu pastāvīgu palīdzību visiem slimiem bērniem, bērniem invalīdiem, kā arī sociāli neaizsargātiem bērniem un viņu ģimenēm.

Biedrība katru mēnesi rīko labdarības pasākumus, kursus, lekcijas un seminārus. Līdzekļi ir ļoti nepieciešami tehniskās bāzes radīšanai un arī sadarbībai ar līdzīga rakstura organizācijām.

Mūsu Latvijā slimojošajiem bērniem ir nepieciešami augļi un dārzeņi, sulas un vitamīni, grāmatas un rotaļlietas. Daudziem bērniem ir vajadzīgi apavi un apģērbi.

Mēs aicinām jūs atbalstīt un sadarboties palīdzībā šiem slimajiem bērniem.

Latvijas Slimo bērnu aizsardzības fonds

 

 

Latvijas Republikas Finansu ministrija ir izsniegusi Latvijas Slimo bērnu aizsardzības fondam (reģistrēts Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 1998. gada 27.augustā, valsts reģistra Nr.000803677) atļauju 1998.gadā saņemt ziedojumus, ziedotājiem saņemot uzņēmumu ienākuma nodokļa atlaides saskaņā ar likuma "Par uzņēmumu ienākuma nodokli" 20.pantu, šādiem darbības virzieniem:

* slimu bērnu, bērnu invalīdu, sociāli neaizsargātu bērnu un viņu ģimeņu atbalstīšanai;

* labdarības pasākumu organizēšanai;

* kursu, lekciju un semināru rīkošanai;

* materiāli tehniskās bāzes radīšanai;

* sadarbībai ar līdzīga rakstura organizācijām.

Valsts sekretāre V.Andrējeva

Ziedojumi iemaksājami:

a/s "Latvijas Zemes banka", Rīgas filiālē

Kods: 310101786 Konts: 0012124130001

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!